Sponsorhunde

Ikke alle hunde kan adopteres. Hunde som er gamle, syge/handicappede, er meget sky eller har adfærdsproblemer, vil aldrig kunne tilpasse sig andre steder. Det er hunde ingen vil have. Årsagen til hundenes problemer er langt oftest, at mennesker har behandlet dem dårligt. Samtidig er det tit hunde der har behov for særlig pleje og dermed yderligere udgifter til fx medicin.

Du kan hjælpe os med at give disse hunde et værdigt liv og en bedre tilværelse på internatet, ved at være sponsor for en hund. Det vil sige, at du forpligter dig til en fast månedlig overførsel, som bidrag til udgifterne for din sponsorhund, og at du får nyheder på mail om, hvordan din sponsorhund har det.

DOP dk konto : reg. 2279, konto nr. 6897548044

Mobilepay : 28439230

wilma-and-marinaDet koster i gennemsnit internatet 30 euro/kr.225 pr. måned pr. hund, at sørge for det mest basale (foder, vaccinationer og ormekure) og dertil kommer selvfølgelig yderligere udgifter hvis hunden fx bliver syg eller har behov for medicin hver måned.

Derfor fast månedligt bidrag en fantastisk hjælp for internatet! Vi efterstræber at udover alm. vaccination også kunne vaccinere sponsorhundene imod kennelhoste, imod hjerteorm (dirofilaria), sørge for 2 scalibor halsbånd årligt (beskytter mod lopper, flåter og myg – især flåterne er til stor gene for hundene) samt tage årlige blodprøver på de hunde, som har kroniske sygdomme. Derfor må man som sponsor minimum give kr.150 pr. måned til den hund, man sponsorerer.

Under denne fane kan du se en liste over de hunde, der mangler sponsorer, og læse mere om dem. De er alle forskellige og deres historier varierer, men de har alle nogen vanskeligheder og/eller sygdomme der gør, at de sandsynligvis aldrig bliver adopterede. Til gengæld har de været ekseptionelt heldige, at ende på Milus inernat, hvor de kan leve under gode forhold og hvor der bliver draget omsorg for dem, resten af deres liv.

Du kan støtte en bestemt hund, ved at oprette en fast månedlig overførsel til DOPs danske konto. Herfra overfører vi samlet donationer hvert kvartal (for at sponsorer skal undgå høje bankgebyrer på mindre udenlandstransaktioner)

Husk at sende os en mail/sms hvor du fortæller hvilken hund du vil være sponsor for og med hvilket månedligt beløb – Tak ♥ dogsofportugal@gmail.com

milu-giving-treats

 1. Hej DOP,

  Synes i gør et rigtig flot stykke arbejde og vil gerne donere tæpper, lidt guf og foder hvis i er interesseret ?

  Hvis ja hvordan gør vi praktisk, jeg bor i Nordsjælland.

  Har igennem et stykke tid samlet tæpper plus købt garnrester som jeg strikker tæpper af til de hjemløses hunde i Danmark. Vil også rigtig gerne give jer nogle, de er bestemt ikke verdens flotteste men forhåbentlig kan de varme lidt til vinter.

  Samtidig vil jeg rigtig gerne være sponsor for Castro, som jeg er dybt “forelsket” i – han skal bare klare den, og bliver han en dag stærk nok til at komme til Danmark ville det være fantastisk.

  Har d.d. indbetalt kr. 100,- og det ønsker jeg at gøre fast hver måned.

  Har bare skrevet mit navn plus Castro.

  Ha’ en god dag

  Mvh

  Trine Daugaard

  • Hej Trine, tusind tak for din søde besked og din støtte! Vi er desværre et så lille team i DK, at vi ikke har kapacitet til at fragte tæpper og foder til Portugal – men vi ved, at gadehunde.dk, som gør et fantastisk arbejde med gadehunde i Polen, kan bruge det! (vi modtager meget gerne mere “kuffertvenlige” ting som seler, snore, medicin, legetøj, dækkener, soignerings/klinikmaterialer…) Hvor er det dejligt at du vil være sponsor for Castro! Vi knokler for at give ham en bedre fremtid ♥ og din støtte er en fantastisk hjælp til at give ham en bedre hverdag på internatet.
   Bedste hilsner Signe / DOP dk

 2. Trine Daugaard

  Hej Signe,

  Tak for din mail – jeg vil også rigtig gerne donere nogle af de ting du nævner fx legetøj, godbidder osv. hvordan gør jeg praktisk ?

  Kan jeg evt. selv sende en kasse ned til Castro i Portugal, vil nemlig rigtig gerne løbende sende lidt godt ned til ham og hans venner på internatet, hvis jeg må.
  – og skulle han en dag blive frisk nok til en tur til Danmark, så har han et hjem – selvfølgelig såfremt i godkender mig :0)

  Overfører fast hver mdr. kr.100,- til ham, men vil blive glad hvis i vil kontakte mig hvis der akut skulle opstå et behov for noget ekstra, han skal ikke mangle noget, eller undgå at blive rask pga. noget så “dumt som penge”…

  Kender godt Gadehunde, har kontaktet dem, men desværre ikke hørt tilbage, men pøver igen.

  Rigtig god dag og igen 1000 tak til jer og de fantastiske frivillige på internatet for det store stykke arbejde i gør for de dejlige hunde som alle fortjener en chance og et godt liv. Kan jeg på nogen måde bidrage/være til nytte eller hjælp så lad mig det endelig vide.

  Ha’ en god dag

  Mvh

  Trine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: