Hvem er vi

Lena: startede i sommeren 2011 et lille team,  der hjælper Milu’s internat i Portugal med at formidle hunde ud til dejlige familier i Danmark. Vi har også flere gange rejst ned på internatet og arbejdet frivilligt. Jeg har den daglige kontakt med Gosia Nesterowicz i Portugal, vedrørende adoptioner af hunde, samt nyt om vores sponsorhunde.

Daisy var min første hund, som jeg adopterede fra internatet, efter at jeg havde mødt hende i forbindelse med min første rejse til Portugal og Minus internat.  Efterfølgende blev jeg også plejemor for mange af hundene, inden de blev adopteret ud til familier her i Danmark.

For 2 1/2 år siden adopterede jeg også Benji.

Når man ønsker at adoptere en af vores hunde , vil det være mig i møder, i forbindelse med et for-besøg i hjemmet , som led i godkendelse til at blive adoptant til en af vore mange, helt vidunderlige hunde, som blot venter på at få et kærligt hjem her i Danmark.

image.png    Lene med Daisy

image.png           Lena med Benji

Lene: I sommeren 2014, adopterede jeg disse 2 skønne hunde, Oreo og Yuri. Efterfølgende er jeg hoppet ind i arbejdet for Dop i Danmark, i form af at hjælpe Lena med at hente nye hunde i lufthavnen og køre på for-besøg og indimellem på efterbesøg. Der ud over står jeg for at vedligeholde hjemmesiden.

image.png

Charlotte: Jeg hjælper Lena med at tage i lufthavnen og tage imod de nye hunde og tage billeder af dem, med deres nye familier og hjælper ligeledes med at fragte transportkasserne fra lufthavnen, og hjem til Lena, hvor de pakkes og returneres til Portugal, så flere hunde kan komme til deres blivende familier i fremtiden. Jeg har selv adopeteret Chanti i 2018 og Paxi i 2019, to helt igennem skønne og sjove hunde, som dagligt beriger mit liv.

image.png

Ulla: er den person, der hjælper dig, hvis du skulle få lyst til at arbejde som frivillig på internatet. Under “Frivilligt arbejde”, kan du læse mere. Ulla har været med siden 2013, hvor hun også adopterede sin egne portugiser, Martim.

IMG_2016.JPG

                                                                   

%d bloggers like this: