Dama: en Overlever!

Vores hjerter i DOP brænder for at kunne finde en kærlig og rummelig familie til denne vidunderlige boxerpige. Godt nok er Dama snart 14 år, men hun er frisk og sund af sin alder. Hun får p.t. ikke anden medicin, end den for sin gigt.

Hun fortjener SÅ meget at kunne tilbringe sin sidste tid i et hjem i stedet for på internatet.!

Information:

Navn: Dama

Køn: Female

Race: boxer

Alder: d-o-b ~2004

Størrelse: medium-big (24kg, 50cm)

Andet: Ormekur, vaccineret, steriliseret.

Historie: Dama blev fundet i nærheden af internatet december 2011 og hun var ikke andet end skind og ben. Hun tog ikke på i vægt, så hun fik taget blodprøver, hvor man fandt hjerteorm, som hun straks kom i behandling for. Selv efter lang tids behandling, så det ud til at Dama ikke ville overleve, hun var nedtrykt, stadig meget tynd og hostede blod op. Heldigvis begyndte behandlingen at virke og hun fik det bedre. Efterfølgende blev hun behandlet med Heartguard for at forbygge, så hun ikke fik mere hjerteorm.

Efter 5 år på internatet er hun fuldstændig sund og rask, dog som andre ældre hunde begyndte hun at vise tegn på gigt og blev sat i behandling med Cosequen.

I 2016 fik hun fjernet en godartet knude på det ene ben.  Dama er en blid og venlig hund, kærlig i sin omgang med mennesker samt social med andre hunde. Trods hendes alder, elsker hun at lege. Hun bryder sig ikke om katte.

      

 

 

Reklamer
%d bloggers like this: