Adoption af en seniorhund

Første adopterede seniorhunde fra Milus internat i Portugal – Nina & Chrissie
Marina arbejder som volantør med alle seniorhundene i The older house, hvor hun gør et kæmpe arbejde for seniorhundene, hun har skrevet følgende:
Nina så ud til at være en venlig hund, men når vi nærmede os hende, løb hun sin vej
En dag spurgte vi Milu om hun ville sætte en line på hende, og vi startede med at træne hende til at gå i snor. Først inden for internatet og herefter uden for internatet. 
På det tidspunkt startede Nina med at have tillid til mennesker, og stoppede med at være så sky. 
Lige så snart vi ankom, ville hun kun følge efter os og hun elskede at løbe og lege. 
Hun var parat til at blive adopteret. 
Det skete for 7 år siden. 
Tak for at give hende en familie. 

Nina blev adopteret af familien Helle Carlsen i Danmark – og senere kom en anden seniorhund Chrissie til.

Kæreste Nina & Chrissie

Vi fik øje på dig, da du var 9 smukke og uimodståelige år. Du var en smuk, forsigtig lille pige, som bare kaldte på din kommende mors beskytterinstinkt. Vi havde en stor dejlig – og lige så gammel – pige i forvejen, og vi havde lige mistet min sjæleven, Kira. Vores store pige var ved at dø af sorg over at have mistet sin søster, og jeg var knust, så vi havde derfor alle brug for dig.

Vi fandt dig hos Dogs of Portugal, og vi tøvede ikke. Du skulle bare være din mors pige, og det blev du. Du var meget, meget forsigtig, så de var lidt tilbageholdende med at ville tilbyde os at få dig, men vi gav os ikke. Vi var ikke så heldige med at finde transport til dig, men langt om længe nåede du frem.

Vi har ikke fortrudt et eneste sekund. At få lov til at give dig et nyt hjem er en kæmpe gave. Dine udfordringer var mest, at du var bange for mange ting. Din rygsæk var fuld af dumme og dårlige minder, som vi var så kede af, at du havde. Vi ville dig det allerbedste, og lidt efter lidt viste du os tillid.

Din frygt forsvandt – nogle ting holdt ved længe, andre ting forsvandt hurtigt. Når du lidt efter lidt overkom dine minder, blev vi simpelthen så glade, og fejrede det hver gang. Vi var himmelhenrykte, da du første gang snorkede! Så vidste vi, at du sov dybt og trygt, og vi var så stolte af dig. I dag har vi en egenrådig og bestemt dronning af Bøgelyvej, som helst vil gå sine egne veje. Du får lov, så tit det er muligt, for du har sådan fortjent det liv, du lever i dag – trygt og dejligt roligt med tid til laaange lure og små gåture og naturligvis masser af kærlighed.

Du er nu 16 år gammel. Dine gigtfyldte ben gør gåturen lang i tid, men ikke i længde. Du nyder at snuse til alt, hvad du møder på din vej, og vi elsker dig stadig overalt på jorden.

Din store gamle storesøster er taget over regnbuen, og du har fået en ny søster – også fra Dogs of Portugal. Hun var også 9 år, da hun kom op til os for 1 1/2 år siden.

Lilleputten er døbt Laika af os – du kom op i himlen for at møde sit nye himmerige heraf navnet. Vi besluttede os for at adoptere endnu en senior, da vi fik at vide, at Nina var syg (det var dog ikke så slemt som først spået). Vi har slet ikke i tvivl om, at vi skulle have en senior mere. Vi endte med dig, lille Chrissie, som du hed. Du blev beskrevet som lille forsigtig pige på 9 år. Den beskrivelse holdt ikke stik: Du er en lille energibombe, som er meget højlydt, ha, ha. Din historie indeholder heldigvis ikke mange grimme minder. Du anede intet om græsplæner, og intet om at gå tur. Den første uge troede du hver gang, at vi skulle gå tur, at vi ville gå væk med dig, og at du ikke skulle tilbage til sit nye himmerige, så du var så ulykkelig. Du er ganske enkelt en lille, skøn, sjov og helt igennem vidunderlig puttegøj, som i den grad er fars pige. Vi elsker dig lige så højt, som vi gør vores skønne prinsesse, Nina. Du har leishmania, men det fixer vi med en lille pille dagligt og en årlig kur. Det er på ingen måde en dyr behandling, og skulle det ikke fremgå af ovennævnte, så stortrives du, og vi kan ikke se, at du på nogen måde er påvirket af din sygdom.

Vi vil fortsætte med at adoptere jeres søstre på samme alder i fremtiden – også når I er taget videre over regnbuen i den høje ende af aldersskalaen. Vi giver en gave til de lidt ældre, og de giver os så meget igen. Vi kunne ikke være gladere for vores seniorer fra Portugal. De har mange historier med sig – det giver os en kæmpe glæde at være med til at læse dem, og give dem en ny, smukkere og gladere historie.

%d bloggers like this: