Adopterede Portugiserhunde!

Her kan du læse om alle de søde portugiserhunde som er blevet adopteret her i Danmark.

Mimi og Kiki to ældre senior hunde ankom til Danmark i slutningen af marts måned. De var begge blevet adopteret af en familie som kun var til seniordyr, de kunne ikke nænne at skille dem af, for Kiki er datter af Mimi og de havde tilbragt omkring 8 år på internatet og havde aldrig været væk fra hinanden. Alt var godt indtil familien tog dem til dyrlægen to dage efter ankomsten. Dyrlægen mente, at familien skulle overveje en aflivning af Kiki, en beslutning vi ikke var enig i og ikke kunne acceptere. Da Mimi var dyrlægeundersøgt i forbindelse med adoptionen, og dér ikke lå nogen indikation for dette, så havde Mimi slet ikke fået tilladelse til at fly til Danmark, aftalte vi med familien, vi ville finde plejefamilie og senere et forever-hjem til Mimi og Kiki. Mimi blev adopteret af sin plejefamilie, som også har adopteret Cindy igennem os, samt har den sødeste, lille kinesiske hårløse – Otto. Alle tre hunde har det bedste hjem, hvor de alle sammen trives med hinanden og sammen med familien. Familien har et vennepar, som ikke bor ret langt væk fra Mimi, de blev så forelsket i Mimi, så da de hørte om Kiki og hendes historie, besøgte de hende hos hendes plejefamilie op til flere gange. Alle møderne gik over al forventning, og de besluttede at adoptere hende. Hun har nu boet hos sin nye familie i 4 måneder, hvor hun er elsket og har et super godt hundeliv. Heldigvis vi fik reddet hende fra en aflivning. Da de to familier bor tæt på hinanden, mødes mor og datter flere gange om ugen, og Kiki har været på sommerferie hos Mimi.

Molly er den sødeste lille hund på 7 år, som i første omgange blev dumpet på et kommunalt internat for efterfølgende at blive overdraget i vores hænder, så vi kunne hjælpe hende med at få et godt hundeliv i et hjem med masser af kærlighed, noget de kommunale internater overhovedet ikke interesserer sig for, dér er hundene kun opbevaring. Anita har tidligere adopteret en af vores seniorhunde Becca, som hun måtte sige farvel til for et lille stykke tid siden. Da hun så opslaget om Molly, blev hun straks forelsket i hende og ønskede at give hende et godt seniorliv, nu hvor hun havde overskud og lyst til at redde endnu en af vores dejlige seniorhunde. I går ankom Molly til København, Anita og hendes datter tog imod hende i lufthavnen. Da de kom hjem til Anita, indtog Molly straks haven, fandt madskålen og efterfølgende et par gode steder, hvor hun kunne hvile sig oven på en begivenhedsrig dag.

Elis, smukke sødeste Elis er 7 år gammel, hun kom ind på internatet for 6 år siden, og endelig har hun fået sin egen forever familie i Sverige hos Sandra og hendes mand, sammen med to tidligere adopterede portugiserhunde fra Milus internat.

Jack Russell terrieren Mia og hendes søster, begge 9 år gamle, blev afleveret på internatet, da deres ejer døde og ingen andre i familien ville overtage hundene. Heldigvis så Sarah dem, og da hun som barn havde haft en Jack Russell som også hed Mia, ønskede hun at adoptere Mia og give hende et rigtig godt seniorliv. I går kom Mia så til Danmark og hygger nu med Sarah på Frederiksberg.

Denne lille juvel Rapazito blev afleveret på internatet, da hans menneskemor døde og ingen i familien ønskede at overtage ham. Heldigvis viste det sig at Jette i Danmark ønskede sig en Yorkshirterrier, så nu bor Rapazito i Odense, hvor han får et vidunderligt hundeliv hos Jette.

Polly på 5 år blev fundet, af en af vores frivillige hjælpere på internatet, i et øde område – bundet og efterladt til et træ uden mad og drikke. Og ikke nok med denne forfærdelige behandling af sødeste Polly, viste det sig, hun også havde fået skåret et stykke af sine ører samt hale af. Vi er dybt taknemmelige for, en kærlig samt omsorgsfuld familie på Nykøbing Mors blev forelsket i hende og valgte at adoptere hende. Her vil hun få det bedste forever hjem hun kan ønske sig og har fortjent. Velkommen til Danmark kære Polly.

Sanna, søster til Trixie som kom til Danmark i sidste måned, har nu også været heldig at få et dejligt forever hjem her i Danmark. Sanna, Trixie og deres andre søskende blev fjernet fra en hoarder og anbragt på internatet. Sanna kommer til at få masser af kærlighed, lege med andre hunde, gåture samt træning, så hun ligesom sin søster kommer til at få masser af selvtillid og blomstre op. Hun bor nu hos Camilla i Randers og vi håber hun en dag kommer til at mødes med sin søster.

Jaqueline, den dejligste hund, blev fundet desorienteret løbende ved siden af motorvejen. En fyr stoppede op og tog hende til Milus internat. Dagen efter kom han tilbage efter hende – han sagde, at måske var det meningen, at hun skulle bo sammen med ham. Vi troede at det var en lykkelig slutning – men en uge efter kom han tilbage med hende, fordi hun ødelagde ting i hjemmet, når hun var alene hjemme. I lørdags kom Jaqueline til Danmark og denne gang er det en lykkelig slutning, og meningen med hun blev bragt til vores internat. Jaqueline har fået en dejlig familie, hvor hun allerede har knyttet gode bånd til Lykke. Her vil hun stort set aldrig skulle være alene hjemme, skønne ture ved vand og skov. Træning, aktivering, omsorg, kærlighed. Og når hun er parat til det, kommer hun med Lykke på løbeture.

Jenny, smukke, blide, kærlige og altid glade Jenny på 7 år – ankom i går til sin nye familie – efter at have tilbragt 6 år på internatet.Det varmer vores hjerter ekstra meget, når en af vores seniorhunde finder sin helt perfekte familie. Tusinde tak til Danielle for at adoptere Jenny.

Trixie blev fjernet fra en horder sammen med sine søskende. Tre af hendes søskende er blev adopteret og i går blev det Trixies tur til at få et dejligt forever hjem hos Lærke og Rasmus lidt uden for Odense.Det er så dejligt for hende, som er lidt usikker og sky, at få et hjem med masser af kærlighed og tålmodighed til hun kan udvikle sig til at blive den skønne hund som hun er.

Diva ankom sammen med Boneca i lørdags. Diva blev fjernet af politiet fra hendes ejer pga. svigt og blev anbragt på internatet. Lau blev forelsket i hende, og rejste selv til Portugal for at hente hende. Diva’s nye hjem bliver også i Lund!

Det er Bonica, hun ankom til Kastrup lufthavn i går, fra vores internat i Portugal, hvor hun var blevet bragt ind, efter hun var blevet fundet på gaden. Hun skal bo hos Frederika og Ossian i Lund.

Miss Marple blev reddet ud fra et kommunalt internat og ind på Milus internat, hvor hun viste sig at være en helt fantastisk hund, og som nu har været så heldig at blive adopteret af Maja og Malte. Hos dem vil hun få et dejligt hundeliv – med træning, aktivering, lange gåture ved vandet samt i skoven, og masser af leg med andre hunde.

Victor på 4 år blev efterladt af sin tidligere ejer, som flyttede til udlandet, hundene blev efterladt på gaden uden for hans dør! I går ankom Victor til sin nye, kærlige familie, som aldrig vil skille sig af med ham. Victor er en super sød hund, rolig af sind, og er allerede faldet godt til i sit nye hjem. Han kommer til at få et dejligt hundeliv på Amager, med ture til strand, hundepark og Amager Fælled

Som mange af jer ved, ankom Shana til Danmark i januar måned til vores plejefamilie i Humlebæk, efter hendes familie, som oprindeligt havde adopteret hende, ikke kunne modtage hende, da de skulle skilles. Nu har Shana været annonceret til adoption, og vi modtog også flere ansøgninger på hende. Men der viser sig, at plejefamilien var blevet rigtig glad for hende, Shana var faldet til ro, samt trivedes godt med deres to andre adopterede DOP hunde, så de kunne ikke nænne, at hun som rescue hund, endnu engang skulle rives op med rode og videreformidles. Så nu er Shana den gladeste hund og adopteret af vores plejefamilie.

Smukke Simba, hans mor samt to brødre blev afleveret på internatet, fordi deres ejer skulle flytte. I lørdags ankom Simba til Danmark, hans nye ejer, Nicolas og Simba blev med det samme de bedste venner. Simba er faldet godt til, nyder det gode hundeliv med ture til strand, Amager Fælled, putte i sofaen samt lækre godbidder.

Søde, glade Merlin blev overdraget til sin nye familie i mandags. Det viste sig at være et perfekt match med familien og deres skønne hund, Thor, også en hund som de valgte at overtage fra hans ejer, for et par år siden, som ikke længere var i stand til at have ham. Tusinde tak for at adoptere Merlin.

Dora på 2 år blev bragt ind på et kommunalt internat i Portugal sammen med sin søn Darling. Begge to blev overdraget til vores internat mhp at finde dem en kærlig familie, som ønskede at adoptere dem samt drage omsorg for dem resten af deres levetid. Det ville Mette og hendes datter Rosa, som bor i Randers, de blev forelsket i Dora. Hun kom til Danmark i lørdags og er faldet godt til i sin familie.

Tico er i dag flyttet fra sin plejefamilie til sin nye, skønne familie, hvor han endelig vil få det kærligste og bedste forever hjem, han virkelig har fortjent.

Mirella: Forsigtige Mirella kom til Danmark i november-måned, hvor hun skulle bo hos en plejefamilie, indtil vi fandt den bedste familie, som ville elske hende og give hende et godt hundeliv – noget hun ikke har oplevet i sit hjemland, Portugal. Nadia, som tidligere har adopteret Kieva gennem DOP, blev vildt forelsket i hende, og det gjorde hendes hund Taco heldigvis også så, nu bor søde Mirella hos dem i Horsens.

Bree: Store, smukke søde Bree på 4 år blev bragt til vores internat fra et kommunalt internat. Det blev hendes chance for at få sin forever familie. Hun ankom til Danmark i søndags sammen med Noel, og de kommer til at få rigtig meget glæde af hinanden, da de er adopteret ind i samme familie, som bor i nærheden af hinanden og ses dagligt.

Noel blev fundet nær internatet i 2014, lige før jul, som hvalp. Hans hud var i forfærdelig tilstand…. Han havde næsten ingen hår p.g.a en hudsygdom, og den nøgne hud blev brændt af solen.Han blev behandlet for sin hudsygdom og fik det godt. Efter mange års venten har Noel nu fået sit forever hjem hos Anita, han ankom i søndags sammen med Bree, som er adopteret af Anitas datter. De to rejsekammerat vil mødes hver dag og fortsat udvikle deres venskab sammen.

Tico: I november måned ankom Marika til sin nye familie i Hillerød. Det viste sig at være det helt rigtige match, og Anne blev helt forelsket i racen podengo, så hun besluttede sig for at adoptere en mere. I går ankom Tico så, han er allerede faldet godt til hos Anne og Marika! Her får de et dejligt hundeliv med lange gåture, hundeskov og masser af aktivering.

Burak & Nala: Burak, som bliver 5 år i næste måned, og Nala, som bliver 6 år i næste måned, er begge to blevet adopteret af Allan og Gitte. Burak blev bragt til internatet af hans ejer sammen med en anden hund, eneste grund var, at de ikke var ønsket længere. Nala blev fundet på gaden. Hun var syg og sulten, hun var så tynd, at hun ikke var andet end skind og ben. Hun vejede kun 25 kg mod normalvægt på 38 kg. Nu har de fået en helt fantastisk forever-familie ved Allan, Gitte og deres to børn, 2 katte og høns på landet. De har indhegnet et stort område i forbindelse med huset, da de bor ud til åbne marker. Indhegningen er bygget lidt i stil med det på internatet, dvs. med dobbeltsikring i form af en dør, et mellemområde, en ny dør ind til et stort område, hvor de kan løbe frit, lege og hygge sig. Desuden er der også mulighed for at komme ud på lange gåture. Inde i huset er der varmt, trygt og godt med gode sovepladser. Et helt nyt vidunderligt liv til to vidunderlige portugiser snuder.

Pepper: Søde, glade og sjove Pepper kom ind på internatet sammen med sine hvalpe sidst på sommeren. Hun var en fantastisk mor for sine hvalpe. De blev adopteret én efter én og tilbage sad Pepper og ventede på hendes forever-familie. Det kom hun heldigvis ikke til ret længe, for Amalie syntes, hun var den helt rigtige hund til hende og den helt rigtige legekammerat til Amalies hund, Tootsie, som er gadehund fra Bosnien. Før rejsen til Danmark blev Pepper fotograferet til DoP-kalenderen for 2021. Pepper, som nu hedder Ellie, og Tootsie blev hurtigt gode venner. Hun er i det hele taget faldet rigtig godt til hos Amalie og nyder at være familiehund.

Mitch: Charmerende Mitch på 2 år blev fundet på gaden og i første omgang anbragt på et af de offentlige internater. Herefter blev han overført til vores internat, sund, glad og fuld af energi, lige til at forelske sig i. Det gjorde Tobias og Majbrit heldigvis. Mitch er en fantastisk hund, der er faldet til i sit nye hjem med det samme, og han har fået gode venner i hundeparken, som ligger lige overfor hvor han bor – ja, han har endda meget glæde af at sidde i sit vindue og følge med i de andre hundes leg.

Marika: Smukke Marika på 4 år blev oprindeligt fundet på gaden, hvorefter hun blev bragt til et af de værste offentlige internater i Portugal. Heldigvis blev hun reddet ud. Hun var i en forfærdelig tilstand og blev overført til Milus internat. Søde Marika begyndte straks at få det bedre, blev fuldt restitueret og er nu blevet adopteret af Anne, hvor hun er højt elsket og får det gode hundeliv, som hun har fortjent.

Lempi på 8 år kom ind på Milus internat i foråret 2020. Det viste sig han havde problemer med at gå, samt smerte i det ene bagben, hvorefter han blev opereret på dyrehospitalet i Lissabon. Herefter genoptræning i bassin. Yderligere viste det sig, han var blind på det ene øje, så udsigten til han ville blive adopteret var ikke særligt stor. Lykken smilede alligevel til Lempi, for Karen Elise og Claus blev forelsket i ham, og valgte at give ham et godt seniorliv.

Multe på 2 år ankom til vores internat for ca 3 måneder siden efter han var reddet ud fra et kommunalt internat, hvor han var blevet misligeholdt, det var hjerteskærende at se hvordan han havde det, ikke engang pelspleje havde de givet ham. Hans held og lykke blev, Karina faldt for ham straks hun så ham på vores hjemmeside, ønskede at give ham al den omsorg, kærlighed, jaaaa et fantastisk hundeliv, som han ikke tidligere har oplevet, og som han fortjener. 3. november 2020 kom Multe (Merlin på internatet) hjem til Danmark og Karina, Stort tillykke med hinanden.

Choko ankom til sin nye familie i oktober 2020. Hun skal i fremtiden bo lidt udenfor Århus. De fortæller at hun er den kærligste, rolige, harmoniske hund, som straks begyndte at dele kys ud. Tusind tak for at give Choko et skønt liv hos jer.

Benjamin ankom til sin helt egen forever familie medio september 2020. Benjamin har ikke haft den nemmeste start her i livet, da han blev fundet på en affaldsplads i en plastikpose sammen med sine søskende, som alle var døde. Heldigvis overlevede han, og er en sund og rask portugiser snude, og hvor lykken nu har tilsmilet ham, og sendt ham til den bedste familie han kan ønske sig. Stor tak til Allesandra for at adoptere ham.

Efter lang tids venten ankom Severina igår ti sin nye familie i Roskilde. Hun kan nu se frem til et fantastisk hundeliv, hjemme hos Kristina, Christian og deres 3 børn, samt en legekammerat Aslan, som Kristina for 6 år siden ondt i en skraldespand, under en ferie på Kreta.

Hagan på 2 år er den sødeste lille hund, mild og venlig, blev afleveret tilbage til Milus internat af sine ejere, meget forsømt og snavset. Heldigvis fandt Andre´fra københavn ham på vores hjemmeside og var ikke et øjeblik i tvivl om at Hagan og han ville være det perfekte match. Desværre kom der en corona krise, så Andre har måtte vente på Hagan siden februar måned.  I lørdags ankom Hagan sammen med Frederika til Padborg efter en lang køretur fra Portugal til Danmark. Tusind tak til Gosia og Tails of Portugal for at dette kunne lade sig gøre. Held og lykke til Hagan og Andre med jeres nye liv sammen.

Søde lille Sandy på 6-7 år ankom til Danmark for at komme i pleje hos Lena i Smørum, og nu har hun sørme adopteret ham, tillykke!received_640374193395355.jpeg

Cooper, har vi måtte finde en ny familie til, idet den oprindelige familie, af personlige årsager, ikke kunne have ham mere. Han har nu fået den helt perfekte familie hos Miriam og Frank, samt deres 2 børn i Nordsjælland, hvor han er et højt elsket familiemedlem.

Lille charmerende Jean Luc, ankom søndag aften til sin nye familie. Han blev for et par måneder siden fundet på gaden og bragt til vores internat. Heldigvis for Jean Luc, behøver han ikke længere at vente på en ny familie. Han skal bo i Frederiksværk, hos Marcin og Joanna, hvor han allerede er faldet godt til. 

            

Seniorhunden Rudi blev for nogle år siden efterladt på en gård, sammen med andre hunde og katte, da familien flyttede og helt uansvarligt overlod dyrene til deres egen skæbne. Lørdag ankom dejlige Rudi, som har så meget fortjent at få et godt seniorliv, med masser af kærlighed. Dette vil han få hos Emmelie og hendes forældre, to søstre, samt to katte i Sønderjylland. Velkommen hjem dejlige dreng. 

Smukke Leise blev fundet på gaden i Portugal, som lille hvalp. Lørdag aften blev hun modtaget af sin nye familie, Maja og Eduardo. Eduardo er portugiser og Maja har boet og arbejdet i Lissabon, og nu bor de sammen lidt uden for Malmö. Endnu en dejlig adoption af en af vores portugiser hunde er faldet på plads, tak.    

Skønne Jacinta blev fundet på gaden i Portugal med sine 3 hvalpe, som hun prøvede at beskytte. Heldigvis blev de reddet og bragt ind på internatet, hvor de nu var i sikkerhed. Hendes 3 hvalpe blev hurtigt adopteret og i tirsdags blev det endelig Jacintas tur til at få et fantastisk hjem hos Liselotte og Lilo i Esbjerg.

Skønne Harry ankom i tirsdags til Danmark, hvor han blev modtaget af sin dejlige nye familie, som vil give ham et vidunderligt hundeliv med masser af kærlighed, ture på Amager Fælled, samt strand. Harry er endnu en hund som blev fundet  på gaden og reddet til internatet, hvor han heldigvis kun har nået at bo i 3 mdr.  

Skønne og milde Pakita, på nu 6 år, blev fundet på gaden med hendes 6 hvalpe. De kom til en plejefamilie og da Pakitas hvalpe alle var blevet adopteret, kom Pakita til internatet, hvor hun har boet i flere år. Da Pakita er en helt normal sort hund, var udsigterene til at hun ville blive adopteret, meget små. Vi blev alle meget glade for Pia og hendes veninde Charlotte valgt at adoptere hende. Så nu har Pakita fået et dejligt hjem på landet med dejlige gåture og gode hundevenner med Charlottes egne hunde.            

Finja ankom til internatet i april måned, efter hun var blevet fundet på gaden, forladt af sin familie. Hun er den dejligste, sødeste og smukke hundepige på 4 år og 35 kg. Hun har nu fået en stor skøn familie. Karen som har 55 års erfaring med hunde, hendes to sønner samt svigerdøtre og børnebørn, som alle mødes tit og hygger sig sammen. Nu vil Finja få alt den kærlighed hun har brug for, og ikke mindst god mad, Finja elsker bare mad, og lange gåture med Karens og Karens mange hunde venner.   

Beni ankom igår til Danmark efter en hård start på livet. Han har haft et hjem, hvor der ikke blevet taget sig af deres hunde. De fik lov til at passe sig selv, nogen gange fik de kun mad, hvis naboen fodrede dem. En dag opdagende de Beni var helt lam i sine bagben. Naboen fik lov til at overdrage ham til Minus internat, for ejerne ville ikke bringe ham til dyrlægen.SÅ vendte Beni’s skæbne, dyrlægen diagnosticerede ham til at have en akut lammelse på grund af inflammation i nerverne. Han blev nu behandlet fo fik genoptræning, han fik mad hver dag og masser af opmærksomhed. Og nu har han fået den bedste “hundemor” han kunne ønske sig. Han får et vidunderligt liv i Nøddebo sammen med Karen og hendes 2 dejlige græske seniorhunde. 

Smukke forsigtige Star blev født hos et portugisisk ægtepar, som ikke fik neutraliseret deres hunde, og derfor endte med at få en masse hvalpe. Star og Sunny blev bragt til internatet da de var fire måneder gamle, med udsigt til at skulle tilbringe resten af deres liv der. For et par måneder siden forelskede Susan sig i Star og Branca. Branca på 9 år ankom for en måned siden og igår blev det så Star’s tur til at møde sin forever familie. Star er nu 2 år gammel og skal heldigvis ikke opleve at bo på internat hele sit liv.

Smukke sødeste Branca på 9 år, som har boet hos en familie i mange år, var svigtet og efterladt på internatet. Hun savnede en familie og trivedes ikke rigtig på internatet. I Torsdags ankom hun til Danmark, for heldigvis fandt Susan hende, på  vores hjemmeside og blev helt forelsket i hende og giver hende nu et trygt og kærligt liv sammen med hendes søn og deres hund Molly. De bor på landet, i fred og ro og med dejlige muligheder for gå tur i omkringliggende hundeskove. ————

Vores alle sammens skønne lille Blessing på 9 år, ankom i torsdags, til sin helt egen forever familie. Hun blev fundet på gaden i Portugal, det er ufatteligt at nogen har haft hjerte til at efterlade denne lille ældre dame på gaden til sin egen skæbne. Heldigvis blev hun bragt ind på Minus internat. Nu kommer hun til at bo sammen med lille Otto, den sødeste lille kinesiske hårløse hun. Diana, han mor, kreerer selv hans tøj. Er sikker på at Blessing også får tøj til efteråret, hvis hun begynder at fryse. Da Diana arbejder hjemmefra, vil Otto og Blessing aldrig skulle være alene hjemme. Hun vil få masser af kærlighed og omsorg, samt dejlige gåture på Amagerfælled. Dianas mand og deres søn, vil også være med til at give Blessing masser af kærlighed og opmærksomhed.      

Dancer, som blev fundet efterladt på gaden og bragt til Minus internat i juli måned, landede med alle fire poter i armene på sin nye familie, dan han ankom til Danmark sent torsdag aften. Her vil han få et liv med masser af oplevelser, kærlighed og nårhan er faldet til, skal han starte på hundeskole.            

Smukke sorte Cloo, som vi troede heller ikke ville få et hjem, fordi hun er sort. Hun landede på alle fire poter, i sit hjem på Amager torsdag aften. Hun har fået et kærligt hjem, med udsigt til skønne gåture på Amager fælled, besøg af en anden dop hund Thor, samt masser af opmærksomhed og tryghed, efter at have levet mere ende et år på internatet._MG_0490.jpg    _MG_0470.jpg_MG_0475.JPG    received_2431789237100121.jpeg    

Tirsdag aften ankom søde Piloto til Danmark. Han blev afleveret på internatet efter 3 år hos sin familie, som ikke ønskede ham længere. Men nu har Piloto fået hans drømme familie, hvor han altid vil være i centrum og få masser af kærlighed. Da han også kan komme med på arbejdet, vil han aldrig skulle være alene hjemmeIMG_3228.jpg  IMG_3242.jpg5122024473738913399.jpg0_1993824511485291416.jpg    

Søndag d. 1 sept. ankom Skip, sammen med Truusje og Ali. Smukke podengo skip, afleveret af sin ejer  på et kommunalt internat og derefter bragt til Milu’s internat. Han har nu fået sit kærlige forever hjem i nærheden af Kalundborg, hos Majbritt og Lars, sammen med to andre hunde, en skøn labradoodel og en kær lille westhighland terrier. IMG_0265.jpg  -7210764523911455535.jpg 

Søndag d. 1 sept. kom 3 dejlige hunde hjem til Danmark. Den ene var Truusje, som var blevet afleveret af sin ejer på internatet. Heldigvis fandt Freja hende på den blå avis, da hun ledte efter sin hundeledsager og ven her i livet og hun var ikke i tvivl, det skulle bare være de to – det perfekte match. Så det var et stort øjeblik i lufthavnen, da de mødtes for første gang. Truusje er en meget mild og kærlig hund og vil gerne dele kys ud til sin nye ejer. IMG_0270.jpg20190901_172205.jpgIMG_20190901_214832_039.jpg             

Søndag d. 1 sept. var Ali, den tredje, heldige hund, som kom til Danmark. Smukke, lidt forsigtige Ali, som fik en hård start på livet. Sammen med sine søskende blev han smidt over muren, ind i en have. Ejeren afleverede dem heldigvis på Milu’s internat og nu er Ali, som den sidste af hvalpene, også blevet adopteret til en god og kærlig familie i Ølstykke. 830142875312544090.jpg -3957055870903804374.jpg-7309822203577170297.jpg

 Nino, husker i den tragiske historie om Nino? Han blev adopteret fra Minus internat for 4 år siden. Så døde begge Nino’s ejere. Kvinden døde af kræft opmanden begik selvmord kort efter. Datteren bragte Nino tilbage på internatet. Nu har senior hund Nino på 10 år fået en happy ending. Han kom til Danmark d. 3 sept. hvor han skal bo sammen med Brian og hans kæreste i nærheden af Kalundborg. Med dejlige gåture i skoven og ved stranden, samt masser af kærlighed og opmærksomhed.DSC_0218.JPG-6297216512241392979.jpg-2580866835089711898.jpg

En spændende dag i KBH’s lufthavn, da søde Alexa, nu Charlie, blev modtaget af sin nye portugisiske familie, som har valgt at bosætte sig og arbejde i Danmark. Så mon ikke Charlie syntes at det er okay, at der forsat bliver talt portugisisk til hende. Hun får i hvertfald et dejligt hundeliv nu i Kokkedal hos Astrid, sammen med hendes mand og tre dejlige børn.IMG_1039.jpg    IMG_1050.JPGIMG_1048.JPG      IMG_1045.JPG

Heldige, søde lille Chrissie på 9 år ankom igår til Danmark, hvor hun nu kan se frem til et fantastisk seniorliv har Helle Carlsen og hendes familie i Varde og sammen med Nina, som også er adopteret fra Minus internat for 5 år siden. Tusind tak for at give to ældre hunde et kærligt og omsorgsfuldt liv.  received_444640169469416.jpeg                       received_1089084898148159.jpegreceived_888100048255435.jpeg received_2109521359342380.jpeg  

 Nicolau, en super rar og meget velafbalanceret hund, som nu endelig har fået sit forever hjem hos Thomas og Ioana i København, og bedre hjem kunne han ikke få, som Thomas sagde: han er lige alt hvad vi kunne ønske os. Tusinde tak for, at I har adopteret en ældre hund, så han ikke kommer til at tilbringe resten af sin levetid på internatet. IMG_0963.jpeg      IMG_0965.jpeg IMG_0969.jpeg 

Nucha, nu Luka, ankom til Danmark d. 3/7 i år, uheldigvis beslutter familien efter kun 14 dage, at de ikke kunne have hende boende. Et medlem af den nærmeste omgangskreds, Kenn Ole, som bor på Bornholm, havde besøgt familien samt Nucha og det endte med at de to blev forelsket i hinanden og heldigvis besluttede Kenn Ole sig for at adoptere hende. Vi ønsker

dem et dejligt liv sammen.DSC_0151.JPG    

DSC_0168.JPG

       image.pngP8010298.JPG

På de sidste 3 billeder kan man se Nucha(nu Luka) i hendes nye hjem, hvor hun trives og får dejlige ture til stranden og skønne ture i skoven og hun har også allerede fået en god ny hundeven. 

OMPLACERING:Remi er den sødeste lille hund, som blev adopteret fra internatet til en dejlig familie, som i forvejen havde en portugiserpige. Desværre viste det sig ikke, at være det rigtige match. Remi viste tegn på, at  ville trives bedre som ene hund og hos en hjemmegående familie. Derfor er han nu blevet adopteret af Joan og hendes mand.  Her får Remi opfyldt alle sine ønsker, en dejlig have han kan løbe fri og lege i. Der er ikke andre hunde i hjemmet og han skal ikke længere være alene hjemme, som han var så kede af. DSC_0141.JPG

DSC_0140.JPGDSC_0144.JPG      

     IMG_9692.JPG       IMG_9693.JPG   IMG_9694.JPG  

Sødeste Falba ankom til Danmark i torsdags. Hun blev fundet efterladt ved et supermarked, sammen med sine to søskende, som hvalp. Efter hendes søster Fritzi blev adopteret til Danmark, er det nu også endelig lykkedes for Falba, at få opfyldt sit ønske om at få et dejligt liv, i et hjem med masser af tid og kærlighed til at opfylde lille Falba’s behov. Det er nemlig Karin fra Mariager, som blev forelsket i  Falba og da Karin har adopteret en hund fra os tidligere, ved vi at hun får et fantastisk hundeliv hos hende.IMG_9697.JPG     IMG_9696.JPG  unnamed.jpg  3557524267431857031.jpg

Honey ankom til Danmark i torsdags, efter at hun har været gadehund i Portugal. Hun blev fundet med 12 hvalpe, som alle blev reddet og anbragt på Minus internat. Nu har heldet endelig fundet Honey, for hun er blevet adopteret af Kirsten, som forelskede sig i hende, straks hun så billederne af hende fra internatet. Det er vi meget taknemmelige for, da vi alt for ofte oplever, at hvalpene hurtigt bliver adopteret og moderhunden må blive tilbage på internatet, resten af deres liv. Honey får nu et dejligt hundeliv med masser af kærlighed og gode ture i Nordsjælland. På billede nr 3 og 4, er Honey hjemme!


Senior Hulk på snart 9 å har fået sit ønskehjem hos Fredrika og Ossian i Lund(sverige) Ingen tvivl om at det var den store kærlighed, da de mødte hinanden for første gang igår i Københavns lufthavn. Held og lykke med dit nye, fantastiske liv i Sverige, søde Hulk.

image.png  image.png

image.png 

Her er Hulk kommet til sin nye familie i Lund og han er vist allerede faldet godt til. 

Sødeste lille Remy (nu Paxi), som ikke trivedes på internatet, nu adopteret af Charlotte, som i juli måned reddede lille søde Flo (nu Chanti). Ønsker tillykke med familieforøgelsen og tusinde tak for at give disse to skønne portugiserhunde et  godt og kærligt hjem.

image.png

image.png

Så blev det Jumpy og Orelhas tur til at komme hjem til Danmark. Gitte og Sarah rejste i fredags, med længe ventet glæde, til Lissabon for selv at hente deres hunde, samt besøge internatet hvor Jumpy og Orelhas har boet. Orelhas (den lyse) har levet hele sit liv på en balkon, nu kommer han til at bo hos Sarah og Jakob i Valby, hvor der venter ham et dejligt liv med alt hvad der hører til, masser af kærlighed og endvidere kommer Orelhas med Sarah på arbejde, så han nu slipper for at være alene hjemme.

Sødeste Jumpy, der som hvalp blev fundet på gaden i Lissabon, har efter mange års venten, endelig fået sit perfekte hjem hos Gitte i Valby, hvor han får et vidunderligt liv, med lange gåture, løbeture, badeture i havet samt masser af kærlighed.  Og da Gitte og Sarah er i familie med hinanden vil Jumpy og Orelhas fortsætte med at ses og være en del af hinandens liv.

image.png        image.png

image.png

image.png

Mandag kom 2 heldige hunde,  Xavier og Lentje, til Danmark. Liselotte, som bor i Esbjerg, rejste selv til Portugal, for at hente sine adopterede familiemedlemmer.

Seniorhunden Xavier på 9 år, er en glad og tryg hund. på trods af, at han har levet som gadehund, har han nu fået et fantastisk hjem sammen med Lentje, hvor han kommer til at nyde livet med dejlige gåture ved Vesterhavet og i skovene omkring Esbjerg..

Søde Lentje er blevet reddet sammen med sine søskende fra en jæger, der holdt hundene under nogle forfærdelige forhold. Hun var bange og udmagret, da hun kom ind på internatet. Nu har lykken endelig fundet vej til Lentje, for hun kommer til at bo sammen med Xavier hos Liselotte hvor hun vil få al den opmærksomhed og kærlighed hun har behov for. Gåture ved Vesterhavet samt i skovene omkring Esbjerg. Ingen tvivl, Xavier og Lentje har fået et fantastisk liv hos Liselotte, hvor de altid vil være i centrum.

image.png      image.png

received_422155544992738.jpeg

Så kom Nody til Danmark. Stakkels Nody, en seniorhund, som har boet hele sit liv hos en ældre mand, i hans baghave, uden gåture og uden at komme ind i huset. Igår vendte Nodys triste  skæbne sig til et fantastisk liv i Danmark hos Anne og Anders, sammen med redningshunden Alma fra Skiathos, samt heste og høns i Nordsjælland.

image.png received_2296512087227687.jpeg

Her er det seniorhund Ruca, som var så heldig at komme til Danmark. Søde, søde Ruca er 9 år gammel og med et lidt omtumlet liv. Hun blev fundet på gaden af en mand som tog hende til sig, men pludselig – efter 4 år – kunne han ikke have hende længere og Ruca blev afleveret på Minus internat, hvor hun har savnet et menneske, som ville give hende kærlighed og omsorg. Og det får hun så nu, hos Annie i faxe, hvor hun aldrig skal være alene og med dejlige gåture ved stranden og i hundeparken. Sove i sengen og i sofaen – Ja et rigtigt godt otium  for søde Ruca.

image.pngimage.pngimage.png

I Januar ankom elskelige Hover og Cooper til Danmark. Hover, nu kaldt Honey, ankom efter at have boet på internatet i 7 år, og sødeste lille Cooper med den altid logerende hale.

De har fået en fantastisk familie, Camilla og Per fra Nordjylland, som i forvejen har adopteret Luna, også fra Portugal og Milo som er adopteret i Danmark.

image.png  image.png

image.png 

Fredag den16. november 2018 kom tre heldige hunde til Danmark.
Pipistrello (billede til venstre øverst), Torquil (billede til højre) og Xeque, som efter en overnatning hos Caroline og hendes familie, blev hentet af sin nye familie og kommer til at bo sammen Aretha, der blev adopteret sidste år, i Sverige.

Senior Torquil får en dejlig alderdom hos Sofia sammen med Kitt og Murphy.
Pipistrello, der får det mere mundrette navn Pidy, får et skønt hjem hos Anne.

image.png    image.png

Her har Lena og Lene været på eftervisit hos Torquil og Sofia, hvor han nyder det dejligste hundeliv, sammen med 5 andre hunde.


image.png

Søde Indi, tidligere kendt som Fritzie, kan endelig slappe af i sit nye hjem hos Ana og Anders i Valby.

Fiona levede på gaden i 3 måneder, hvor hun overlevede ved forskellige mennesker fodrede hende.

Milu blev kontaktet og det blev besluttet at tage hende ind på internatet i sikkerhed.
Ved undersøgelsen hos dyrlægen fandt man ud af hun havde en chip, og ejeren blev  kontaktet.
Han fortalte, hun var løbet væk – og han ikke ønskede at få hende tilbage, så hun blev på internatet.
Nu har Fiona fået sit ønske hjem hos Pia Charlotte i Nordjylland, hvor hun kommer til at bo meget tæt på Beatrice, som blev adopteret for nogle år siden af Pia’s forældre.

image.png

image

I august ankom Tennis, som er adopteret af Pia fra midtsjælland, han får et fantastisk liv tæt på vand og skov.


Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der sidder og hund

6-årige Cuca har efter mange års venten på internatet endelig fået sin egen familie hos Marianne og John i Rødovre, som også adopterede Junior i 2015. Tusinde tak for at give endnu en portugiser-hund en varmt og kærligt hjem.

image.png image.png

Skønne Simao ankom i juni 2018 til sin nye familie i Aarhus. Billedet til højre er en lille julehilsen.

alfred hjemme

Alfred blev reddet væk fra en jæger. I juni 2017 satte han poterne på dansk jord og fik drømmehjemmet hos Mille & Ole på Frederiksberg.

Amy ankomst

Amy blev fjernet af politiet, fra et tvivlsomt “internat” i Santo Tirso. Hun er lidt af en mirakelhund, for på trods af de forfærdelige omstændigheder hun kom fra, er Amy den kærligste, glade, nysgerrige og opmærksomme hund! I februar 2018 blev hun en del af familien Jøns i Værløse.

Beatriz, Steen & Hanne

Da Beatriz‘ ejer døde, havnede hun på Milus internat. Heldigvis faldt Steen & Hanne fuldstændig for hende, og rejste selv ned til Portugal og hentede hende. Beatriz bor nu i skønne landlige omgivelser i Lindum på Skiveegnen.

træf aug 2017 (1)

Seniorvovse Becca (Boneca) havde levet et helt liv på internat, da hun vandt i lotteriet og fik et omsorgsfuldt hjem hos Anita i Glostrup. I juni 2017 kunne hun flytte fra plejehjemmet på internatet hjem til en dejlig blød hundeseng, gode gåture og masser af opmærksomhed.

Benji 19. juni 2016 (6)

Benji & Daisy lever det gode liv hos Lena fra DOPdk. Daisy charmede Lena, da hun var nede på internatet og lave frivilligt arbejde – og hun endte med at komme med Lena hjem. Og Benji skulle gentlig have været i pleje, men han hørte også bare til hjemme hos Lena og bliver der for evigt.

Binki visit

Bianca aka Binki stjal Jessicas hjerte og fik et omsorgsfuldt hjem hos hende i Malmö.

Capi & chito

Capitã & Chito (Tito) fik drømmehjemmet hos Karl & Maria i Humlebæk. Karl & Maria rejste ned til internatet og tilbragte nogen dage sammen med Capi, der dengang var temmelig sky, inden de rejste hjem til DK. Men inden da nåede de at forelske sig i godmodige Chito! Måneden efter, i marts 2015, tilsluttede han sig familie

castor-smile

Skønne Castor (Lexus) blev svensk statsborger i maj 2015, da han ankom til sit nye hjem hos Jessica i Malmö.

Charlie & PD

Charlie og PD (Nicolau) havde begge skrammer fra deres fortid, men fik den kærligste familie de nogensinde kunne drømme om, hos Paul & Vera på Amar. Først flyttede følsomme PD ind i sept 2014, og i aug året efter kom smukke Charlie til.

Dia hjemme

Lille Dias historie – den del vi kender – startede på gaden i Portugal. Da hun kom væk fra det farlige gadeliv, tilbragte hun et år på Milus internat, inden hun i okt 2012 fik et dejligt hjem i DK. Hun boede hos et ældre par, havde et roligt liv med masser af gåture og opmærksomhed. 4 år senere gik manden bort, og Dia var nødt til, at få et nyt hjem. Det var lige præcis hos Karin i Korsør, hvor Dia nu futter rundt i haven, putter i sofaen og eeelsker sine strandture!

dino & nora

Dino og Nora (Princesa) har begge været gadehunde og har nogen grimme oplevelser i deres forhistorier. De er begge adopteret af Signe Fenja fra DOPdk og lever et dejligt liv i  Albertslund.

——————————————————————————————————————–

Farrusco ankomst 001

Skønne Farrusco blev fundet på gaden og nåede at tilbringe flere år på internatet, før drømmehjemmet dukkede op. Farrusco nyder nu livet med Marianne, Flemming og milde Mathilda, en lille irsk rescueterrier.

——————————————————————————————————————–

frida nov 2012 011

  Frida (Anita) er en lille livlig podengoblanding, som flyttede hjem til Carina i Hellerup i oktober 2012

——————————————————————————————————————–

Hans hjemme maj 2017

Lille henrivende Hans har fået drømmehjemmet hos Lars, Kate og Nemovovsen i Greve. Hans er en af undtagelserne – han kom nemlig fra et rigtig godt hjem i Portugal – men tidligere ejer blev (af svigersønnen) tvunget til, at skille sig af med sine elskede hunde. Heldigvis fik Hans en ny start med en fantastisk familie!

——————————————————————————————————————–

Hedvig collage

Hedvig (Santana) blev først reddet ud af en af Lissabons “kommunale kenneler” (der afliver hunde på stribe) og placeret på Milus internat. Hun stressede helt enormt over at være på internat, i en grad så hun var ved at gnave sin egen hale af. Heldigvis lykkedes det at sætte hende i pleje, indtil hun kunne rejse hjem til sin helt egen fantastiske familie – Jonas, Eliine, Ella og hendes lille hundekammerat Svend. De startede på Nørrebro men rykkede så til lækre landlige omgivelser på Skiveegnen.

——————————————————————————————————————–

Honey hjemme (3)

Søde og charmerende Honey dukkede “tilfældigvis” op i området omkring internatet – beskidt, undervægtig og syg. Selvfølgelig tog vi hende ind, sørgede for behandling og fik hende i fin form. I oktober 2013 landede Honey lige i armene hos familien Hornsay, og hun har bare fået det bedste familieliv hos dem i Dronningmølle.

——————————————————————————————————————–

043

Ivan blev som lille hvalp efterladt sammen med sin bror Boris, på dørtrinnet til en dyrlægeklinik. De blev reddet hen til Milus internat, og Boris blev hurtigt adopteret. I april 2013 fik Ivan så sit hjem, hos Rikke i Vejen.

——————————————————————————————————————–

Jenni collage

Jenni(fer) er en intelligent hund og top motiveret træningsmakker! Hun ankom til sit fantastiske hjem hos Jørgen og Elvira på Refshaleøen i juni 2015. Elvira klikkertræner med Jenni det er der kommet en hel del lydighed, apport, hyrdning af får og et væld af smukke tricks ud af!

——————————————————————————————————————–

Junior smuksak

Junior var en meget mild og noget forsigtig hund på internatet, men blomstrede virkelig op da han fik et dejligt hjem i DK. Han blev Marianne og Johns hund i januar 2015 og har gået til træning og lært en hel masse!

——————————————————————————————————————–

kali-2[1]

Kali blev indleveret på internatet af en ejer, der året forinden havde indleveret en hunhund. Men så længe folk spontant køber en nuttet hvalp, lige så længe vil der desværre være hvalpe til salg på markeder og gadehjørner i Portugal… Fine lille Kali er en mild og nysgerrig hund, der er meget kærlig når man først har vundet hans tillid. Kali flyttede i januar 2017 (efter 5 år på Milus internat) til sit dejlige hjem hos Vibeke i Hellerup.

——————————————————————————————————————–

Kamila besøg (1)

Kamila blev fundet på gaden og bragt til internatet, hvor hun helst ville følge en rundt hele dagen. Så hendes lykke var stor, da hun i marts 2014 fik sin helt egen familie, nemlig Tine & Jens på Amager.

——————————————————————————————————————–

Karlo & Gerda

Dejlige Karlo (Karbo) er en glad labrador-portugisisk pointer blanding, som i juli 2014 fik et skønt hjem i lækre grønne omgivelser, hos Gerda i Birkerød.

——————————————————————————————————————–

Maddie kelly

Kelly & Maddie (Martinha), 2 små søde podengoblandinger med hver sin ubeskrivelig barske historie i bagagen, og medfølgende fysiske skader, fik en ny chance hos Helle & Karsten i Hundested. De blev adopteret i hhv. juli 2012 og jan. 2013

——————————————————————————————————————–

DSCI0345 - Kopi

Kia sagde farvel til fortiden som gadehvalp, og derefter internatet i Portugal, og indtog sit nye hjem i Vanløse i maj 2013. Hun fik et hjem hos Steen & Annette, som siger at Kia er et pragteksemplar!

——————————————————————————————————————–

kieva collage

Kieva blev fundet på gaden og havde tydeligvis en fortid, der havde sat sine spor. Men på internatet udviklede hund sig fra at være en usikker og håndsky hund, til at blive glad og tillidsfuld. En sort, ruhåret hund med en kronisk sygdom (leishmania) bliver sjældent adopteret, men Kieva var en af de få heldige!  Man skulle næsten tro, hun vidste, at det var hendes livs chance – lige fra hun steg ud af transportboksen i Kastrup lufthavn, var hun glad, modig og fuld af energi. Hun følger Nadia som en lille skygge, er helt forgabt i sin hundekammerat Bjørn og nyder livet i de dejlige omgivelser i Tørring.

——————————————————————————————————————–

lara-med-sin-familie

Søde Lara skiller sig lidt ud på den måde, at selvom hun blev født på gaden, så har hun faktisk boet i hjem størstedelen af sit liv. Det var en lidt turbulent rejse, indtil hun i sept 2016 landede i det perfekte hjem hos Britt, René, Kamilla og Nicolaj i Hørning. Hun har fået et skønt, aktivt liv i vidunderlige omgivelser.

——————————————————————————————————————–

Lucys familie

Lucy (Shiva) er en smuk hyrdeblanding, som sammen med en hanhund blev indleveret til pasning i hundepensionen på internatet af tidligere ejer. Men de blev aldrig hentet igen… Efter et par år på internatet, i marts 2014, fik Lucy et hjem hos Lillian i Hundested.

——————————————————————————————————————–

ki

Lullu (Kitty) & Murphy blev i maj 2013 adopteret af Sofia Rebecka med familie. Familien talte også to ældre portugiserhunde, som kom med hjem fra en rejse i Portugal nogen år forinden. De bor i kolonihave det meste af året og ellers i lejlighed i Kbh.

——————————————————————————————————————–

Luna med familien

Seniorvovsen Luna kom på sit livs rejse i feb 2014, og landede på alle 4 poter i sit nye hjem. Det har været virkelig rørende at se Lunas livsglæde ved at få sin egen familie! Der er langt fra den lidt forsigtige luntehund på internatet, til den legesyge og helt igennem lykkelige hund der hopper rundt i haven i Ålborg eller putter i sofaen med hendes menneskemor Camilla.

——————————————————————————————————————–

Lupe collage

Lupe (Fiorentina) blev reddet væk fra en hoarder og bor nu hos Petra, Max og rescuehunden Salve. I juli 2016 tilbragte Petra nogen dage sammen med Lupe på internatet, inden de sammen rejste hjem til Malmö. Lupe er en rigtig puttehund men hun har også et solidt jagtinstinkt og vil gerne spurte efter alle fugle hun ser.

——————————————————————————————————————–

Sininho Birthe og Mango

Mango (Fanny) & Sinjo (Sininho) er to fine hyrdeblandinger, der har fået et skønt hjem hos Birthe i St. Fuglede.

Mango levede ved et supermarked i ugevis, inden hun blev bragt til Milus internat. En del af hendes historie blev senere optrevlet – hun havde været en del af en hundeflok tilhørende en hyrde, der var blevet dræbt. Flere af hundene blev senere reddet væk fra gaderne. Hun ankom til sit nye liv i DK i jan 2016 Mango er en god, dejlig hund, der elsker at løbe på stranden, og så har hun trænet både rally, nosework, agility og lydighed.

Sinjo blev sammen med 4 andre hunde fjernet af politiet i Portugal, pga. vanrøgt. Det er yderst sjældent at dette sker (uanset mængden af anmeldelser), så det er svært at beskrive den forsømmelse, hundene havde været udsat for. De var møgbeskidte, udsultede og bange, og havde overlevet længe uden vand, mad eller ly for sol, regn og kulde. På internatet blomstrede Sinjo lige så forsigtigt op, og efter et par måneder i pleje i DK, flyttede hun i marts 2018 hjem til Birthe, Mango og katten Kiwi.

——————————————————————————————————————–

marta att

Marta blev opkaldt efter den frivillige fra DOP Portugal, som fandt hende på vejen udenfor internatet. Udover at besidde en kæmpe portion charme og gå på mod, så er Marta en hund med energi og selvtilliden i orden. Det var lige præcis Alexandras drømmehund, og hun kunne tilbyde Marta netop det aktive og dedikerede hjem, en hund af Martas kaliber kræver. Så i juni 2014 fløj Marta hjem til Århus!

——————————————————————————————————————–

533758_10202178098561888_1792647979_n[1]

Martim (Martinho) blev fundet i skoven, hvor han sad fast i en (ulovlig) rævesaks, med et fuldstændig flosset bagben. Det lykkedes heldigvis at udgå amputation, men at tage en hund som Martim ind på et internat betyder også en stor dyrlægeregning, som de færreste portugisiske internater kan klare. Men Milu reddede Martim! I sommeren 2013 var Ulla nede på internatet og arbejde frivilligt en måned, og forelskede sig i skønne Martim – han måtte simpelthen bare med tilbage hjem til Ålborg.

——————————————————————————————————————–

Molly collage

Molly (Dolly) For længe siden blev Molly fundet på gaden nord for Lissabon, og bragt til et internat, hvor forholdene var meget beskedne. Der tilbragte hun det meste af sit liv, indtil internatet lukkede, og hundene blev fordelt ud på andre internater. Molly havnede hos Milu. Og så findes der fantastiske mennesker, der vil give en gammel internathund et kærligt hjem! Molly sover ikke længere i et koldt hundehus, men putter i sofaen, sammen med sin helt egen familie – Henriette, Finn, Klara, gårdhunden Sofus og to huskatte, hjemme i Randers.

——————————————————————————————————————–

Muggsy & Tina collage

Muggsy (Zorro) & Tina er to skønne små “rævehunde”, der lever et dejligt aktivt liv med træning, ture og puttetid hos Sofie på Vesterbro. Muggsy blev smidt ud af en bil foran internatet, men fik en ny start hos Sofie i april 2013. I september kom lille Tina til, og hun er efterfølgende blevet uddannet besøgshund!

——————————————————————————————————————–

Nacho ankomst

Søde Nacho er en mild og godmodig bamsehund (serra de Estrela blanding) som sad ude foran en butik i timevis, inden nogen trådte til og hjalp. Han var meget beskidt, så det var tydeligvis ikke hans første dag på gaden. Under alt snavset viste der sig at være en helt uimodståelig vovse, som vi hurtigt fandt et dejligt hjem til. I marts 2017 landede Nacho i armene på Janet, og de hygger sig nu i landlige omgivelser hjemme i Toreby, sammen med to små pjuskehunde.

——————————————————————————————————————–

Nikitas historie

Nikita og en hanhund, Ricky, blev indleveret på Milus internat af tidligere ejer, “pga. finanskrisen”. Så fra et mageligt liv i et hjem, til en hundegård på et larmende internat… Nikita var en husky med labrador-personlighed! Meget glad, social, opmærksom og trænbar, og med en vis tendens til goofy påfund! I juli 2013 fik hun adresse i Århus, hos Ditte & Morten og en border collie lillesøsterhund. (Ricky fik et hjem i Tyskland)

——————————————————————————————————————–

Nina og Pjevs på tur

Nina (collieblanding) blev fundet på gaden da hun var omkring 5 år. Derefter boede hun i flere år på internatet, og var meget usikker og forsigtig af sig. Vi troede hun ville tilbringe resten af sine dage på internatet, men sådan gik det heldigvis ikke! Hun blev nemlig i maj 2014 en del af familien Carlsen i Varde!

——————————————————————————————————————–

2014-04-27 14.26.40

Niña (Yeda) En meget sky hundemor med 5 små hvalpe blev reddet hen til internatet… Hvalpene voksede op, de fleste blev adopterede, og lille Niña endte hos Anna fra DOPdk. Niña er en tiger podengo-whippet, med myndeinstinkterne i orden. Hun elsker at være på tur i de grønne omgivelser i Albertslund, men er ikke imponeret over vejret i DK.

——————————————————————————————————————–

oreo & yuri collage

Oreo & Yuri er to små skønlinger, der lever luxustilværelsen hos familien Eriksen i Rødovre. Oreo blev fundet midt ude på en trafikeret hovedvej og bragt til internatet… I dag er hendes yndlingstrick at uden tilløb hoppe direkte op i armene på sin menneskemor! og Yuri blev fundet i en helt fortvivlende tilstand – møgbeskidt, fuldstændig sammenfiltret pels, og hans små ører var voldsomt betændte, fyldt med skidt, snavs og maddiker(!) Det er heldigvis fortid, og Yuri er bare en glad og ubekymret lille vovse.

——————————————————————————————————————–

pantufa sensommer

Pantufa, “Tuffer”, fik i januar 2013 et herligt hjem hos Karen & Morten på Røsnæs, omgivet af skøn natur, en masse andre dyr, og sin kærlige familie!

——————————————————————————————————————–

Polly flytter hjem 005

Kære Polly puttehund nyder livet hos Lisbeth på Østerbro, langt væk fra den tid, hvor hun kæmpede for at finde mad og overleve på stranden i Portugal. Hun blev adopteret i juni 2015

——————————————————————————————————————–

Polo flytter hjem (1)

Polo med det herlige underbid blev efterladt i en lukket papkasse sammen med 3 andre små hunde, foran en kommunal kennel. I stedet for at ende deres dage der, blev de bragt til Milus internat. Herfra fortsatte lille Polos rejse i sept 2015 til Rødovre, til et dejligt hjem hos Amona og Emma.

——————————————————————————————————————–

Rex oct 2015 (4)

Rex, mr. Personality! lever livet hos Jens & Donna i Svendborg. Han blev fundet på gaden som ca. 6 mdr. gammel, og voksede op på internatet, omgivet af en masse hunde og med positiv kontakt med mennesker.

——————————————————————————————————————–
Silver hjemme

Silver er en rar og rolig hund, der overlevede længe på gaden i Portugal. Hun blev reddet hen til Milus internat og i september 2013 blev hun adopteret af Mona & Bo i Ballerup.

——————————————————————————————————————–

Thierry & Rebecca

Smukke Thierry er en glad, easygoing lille hund, der blev fundet på gaden. Han ankom til Rebecka og familien i København i feb 2014

——————————————————————————————————————–

thor (2)

Lille Thor hvalp blev fundet på gaden med et grimt sår i munden, reddet hen til internatet og fik hjælp. Efterhånden udviklede han sig til en stor, smuk, mild og modig ulvehund, og i februar 2014 landede han i DK. Her fik han et dejligt hjem hos Julius i Albertslund.

——————————————————————————————————————–

juni 2013 tilda

Tilda (Marisa) – ja man finder også små bedårende puddelhunde på gaden i Portugal! I sept 2012 ankom hun til sin nye familie, Helena og Elvis i Malmö. De fortæller at Tilda er en “pigg, social, lekfull, klok, lugn och fin!” (livlig, social, legesyg, intelligent, rolig og fin!)lille hund, der hurtigt faldt til i de nye omgivelser og trives rigtig godt.

——————————————————————————————————————–

Timon2012-11-26 23.55.39

Søde og blide Timon blev indleveret på internatet som lille hvalp, sammen med sine to brødre. Han voksede op på internatet, men som 2årig fik han det kærligste hjem hos Anna Carina i København. Han satte poterne i Kastrup lufthavn i juli 2012, hvor han blev mødt af sin for evigt familie.

——————————————————————————————————————–

Tufo hjemme

Skønne Tufo blev reddet væk fra gaden i Portugal og drøner nu rundt og laver ballade hjemme hos Mette på Stevns. Han har selskab af en spansk internathund, Tara, og det bedste de ved er, at spurte ud over markerne sammen!

——————————————————————————————————————–

wendy på stranden - Kopi

Wendy blev adopteret af Uffe & Nataljia i Fårevejle, i aug. 2013. Hun elsker at gå tur på stranden.

——————————————————————————————————————–

Wilma collage

 Wilma (Iogurthe) har fået et fantastisk hjem hos Camilla i København. Wilma er en kvik hund med energi, der lever et aktivt hundeliv med masser af forskellig træning og konkurrencer – LP, rally, tricks og nosework!

——————————————————————————————————————–

XavierSøde gamle Xavier blev adopteret af Signe Fenja fra DOP dk og var meget højt elsket ❤

IMG_1039.jpg

received_556683301542134.jpeg

image12.jpeg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: