Portugiserhunde – adopterede

Herunder kan I læse lidt om nogen af de heldige hunde, der er adopterede via Dogs of Portugal til kærlige hjem i Danmark/Malmø

alfred hjemme

Alfred blev reddet væk fra en jæger. I juni 2017 satte han poterne på dansk jord og fik drømmehjemmet hos Mille & Ole på Frederiksberg

Amy ankomst

Amy blev fjernet af politiet, fra et tvivlsomt “internat” i Santo Tirso. Hun er lidt af en mirakelhund, for på trods af de forfærdelige omstændigheder hun kom fra, er Amy den kærligste, glade, nysgerrige og opmærksomme hund! I februar 2018 blev hun en del af familien Jøns i Værløse.

Beatriz, Steen & Hanne

Da Beatriz‘ ejer døde, havnede hun på Milus internat. Heldigvis faldt Steen & Hanne fuldstændig for hende, og rejste selv ned til Portugal og hentede hende. Beatriz bor nu i skønne landlige omgivelser i Lindum på Skiveegnen.

træf aug 2017 (1)

Anita & Becca

Seniorvovse Becca (Boneca) havde levet et helt liv på internat, da hun vandt i lotteriet og fik et omsorgsfuldt hjem hos Anita i Glostrup. I juni 2017 kunne hun flytte fra plejehjemmet på internatet hjem til en dejlig blød hundeseng, gode gåture og masser af opmærksomhed.

Benji 19. juni 2016 (6)

Benji & Daisy lever det gode liv hos Lena fra DOPdk. Daisy charmede Lena, da hun var nede på internatet og lave frivilligt arbejde – og hun endte med at komme med Lena hjem. Og Benji skulle gentlig have været i pleje, men han hørte også bare til hjemme hos Lena og bliver der for evigt.

Binki visit

Bianca aka Binki stjal Jessicas hjerte og fik et omsorgsfuldt hjem hos hende i Malmö.

Capi & chito

Capitã & Chito (Tito) fik drømmehjemmet hos Karl & Maria i Humlebæk. Karl & Maria rejste ned til internatet og tilbragte nogen dage sammen med Capi, der dengang var temmelig sky, inden de rejste hjem til DK. Men inden da nåede de at forelske sig i godmodige Chito! Måneden efter, i marts 2015, tilsluttede han sig familien.

castor-smile

Skønne Castor (Lexus) blev svensk statsborger i maj 2015, da han ankom til sit nye hjem hos Jessica i Malmö.

Charlie & PD

Charlie og PD (Nicolau) havde begge skrammer fra deres fortid, men fik den kærligste familie de nogensinde kunne drømme om, hos Paul & Vera på Amar. Først flyttede følsomme PD ind i sept 2014, og i aug året efter kom smukke Charlie til.

Dia hjemme

Lille Dias historie – den del vi kender – startede på gaden i Portugal. Da hun kom væk fra det farlige gadeliv, tilbragte hun et år på Milus internat, inden hun i okt 2012 fik et dejligt hjem i DK. Hun boede hos et ældre par, havde et roligt liv med masser af gåture og opmærksomhed. 4 år senere gik manden bort, og Dia var nødt til, at få et nyt hjem. Det var lige præcis hos Karin i Korsør, hvor Dia nu futter rundt i haven, putter i sofaen og eeelsker sine strandture!

dino & nora

Dino og Nora (Princesa) har begge været gadehunde og har nogen grimme oplevelser i deres forhistorier. De er begge adopteret af Signe Fenja fra DOPdk og lever et dejligt liv i  Albertslund.

Farrusco ankomst 001

Skønne Farrusco blev fundet på gaden og nåede at tilbringe flere år på internatet, før drømmehjemmet dukkede op. Farrusco nyder nu livet med Marianne, Flemming og milde Mathilda, en lille irsk rescueterrier.

frida nov 2012 011

  Frida (Anita) er en lille livlig podengoblanding, som flyttede hjem til Carina i Hellerup i oktober 2012

Hans hjemme maj 2017

Lille henrivende Hans har fået drømmehjemmet hos Lars, Kate og Nemovovsen i Greve. Hans er en af undtagelserne – han kom nemlig fra et rigtig godt hjem i Portugal – men tidligere ejer blev (af svigersønnen) tvunget til, at skille sig af med sine elskede hunde. Heldigvis fik Hans en ny start med en fantastisk familie!

Hedvig collage

Hedvig (Santana) blev først reddet ud af en af Lissabons “kommunale kenneler” (der afliver hunde på stribe) og placeret på Milus internat. Hun stressede helt enormt over at være på internat, i en grad så hun var ved at gnave sin egen hale af. Heldigvis lykkedes det at sætte hende i pleje, indtil hun kunne rejse hjem til sin helt egen fantastiske familie – Jonas, Eliine, Ella og hendes lille hundekammerat Svend. De startede på Nørrebro men rykkede så til lækre landlige omgivelser på Skiveegnen.

Honey hjemme (3)

Søde og charmerende Honey dukkede “tilfældigvis” op i området omkring internatet – beskidt, undervægtig og syg. Selvfølgelig tog vi hende ind, sørgede for behandling og fik hende i fin form. I oktober 2013 landede Honey lige i armene hos familien Hornsay, og hun har bare fået det bedste familieliv hos dem i Dronningmølle.

043

Ivan blev som lille hvalp efterladt sammen med sin bror Boris, på dørtrinnet til en dyrlægeklinik. De blev reddet hen til Milus internat, og Boris blev hurtigt adopteret. I april 2013 fik Ivan så sit hjem, hos Rikke i Vejen.

Jenni collage

Jenni(fer) er en intelligent hund og top motiveret træningsmakker! Hun ankom til sit fantastiske hjem hos Jørgen og Elvira på Refshaleøen i juni 2015. Elvira klikkertræner med Jenni det er der kommet en hel del lydighed, apport, hyrdning af får og et væld af smukke tricks ud af!

Junior smuksak

Junior var en meget mild og noget forsigtig hund på internatet, men blomstrede virkelig op da han fik et dejligt hjem i DK. Han blev Marianne og Johns hund i januar 2015 og har gået til træning og lært en hel masse!

kali-2[1]

Kali blev indleveret på internatet af en ejer, der året forinden havde indleveret en hunhund. Men så længe folk spontant køber en nuttet hvalp, lige så længe vil der desværre være hvalpe til salg på markeder og gadehjørner i Portugal… Fine lille Kali er en mild og nysgerrig hund, der er meget kærlig når man først har vundet hans tillid. Kali flyttede i januar 2017 (efter 5 år på Milus internat) til sit dejlige hjem hos Vibeke i Hellerup.

Kamila besøg (1)

Kamila blev fundet på gaden og bragt til internatet, hvor hun helst ville følge en rundt hele dagen. Så hendes lykke var stor, da hun i marts 2014 fik sin helt egen familie, nemlig Tine & Jens på Amar.

Karlo & Gerda

Dejlige Karlo (Karbo) er en glad labrador-portugisisk pointer blanding, som i juli 2014 fik et skønt hjem i lækre grønne omgivelser, hos Gerda i Birkerød.

Maddie kelly

Kelly & Maddie (Martinha), 2 små søde podengoblandinger med hver sin ubeskrivelig barske historie i bagagen, og medfølgende fysiske skader, fik en ny chance hos Helle & Karsten i Hundested. De blev adopteret i hhv. juli 2012 og jan. 2013

DSCI0345 - Kopi

Kia sagde farvel til fortiden som gadehvalp, og derefter internatet i Portugal, og indtog sit nye hjem i Vanløse i maj 2013. Hun fik et hjem hos Steen & Annette, som siger at Kia er et pragteksemplar!

kieva collage

Kieva blev fundet på gaden og havde tydeligvis en fortid, der havde sat sine spor. Men på internatet udviklede hund sig fra at være en usikker og håndsky hund, til at blive glad og tillidsfuld. En sort, ruhåret hund med en kronisk sygdom (leishmania) bliver sjældent adopteret, men Kieva var en af de få heldige!  Man skulle næsten tro, hun vidste, at det var hendes livs chance – lige fra hun steg ud af transportboksen i Kastrup lufthavn, var hun glad, modig og fuld af energi. Hun følger Nadia som en lille skygge, er helt forgabt i sin hundekammerat Bjørn og nyder livet i de dejlige omgivelser i Tørring.

lara-med-sin-familie

Søde Lara skiller sig lidt ud på den måde, at selvom hun blev født på gaden, så har hun faktisk boet i hjem størstedelen af sit liv. Det var en lidt turbulent rejse, indtil hun i sept 2016 landede i det perfekte hjem hos Britt, René, Kamilla og Nicolaj i Hørning. Hun har fået et skønt, aktivt liv i vidunderlige omgivelser.

Lucys familie

Lucy (Shiva) er en smuk hyrdeblanding, som sammen med en hanhund blev indleveret til pasning i hundepensionen på internatet af tidligere ejer. Men de blev aldrig hentet igen… Efter et par år på internatet, i marts 2014, fik Lucy et hjem hos Lillian i Hundested.

ki

Lullu (Kitty) & Murphy blev i maj 2013 adopteret af Sofia Rebecka med familie. Familien talte også to ældre portugiserhunde, som kom med hjem fra en rejse i Portugal nogen år forinden. De bor i kolonihave det meste af året og ellers i lejlighed i Kbh.

Luna med familien

Seniorvovsen Luna kom på sit livs rejse i feb 2014, og landede på alle 4 poter i sit nye hjem. Det har været virkelig rørende at se Lunas livsglæde ved at få sin egen familie! Der er langt fra den lidt forsigtige luntehund på internatet, til den legesyge og helt igennem lykkelige hund der hopper rundt i haven i Ålborg eller putter i sofaen med hendes menneskemor Camilla.

Lupe collage

Lupe (Fiorentina) blev reddet væk fra en hoarder og bor nu hos Petra, Max og rescuehunden Salve. I juli 2016 tilbragte Petra nogen dage sammen med Lupe på internatet, inden de sammen rejste hjem til Malmö. Lupe er en rigtig puttehund men hun har også et solidt jagtinstinkt og vil gerne spurte efter alle fugle hun ser.

Sininho Birthe og Mango

Mango (Fanny) & Sinjo (Sininho) er to fine hyrdeblandinger, der har fået et skønt hjem hos Birthe i St. Fuglede.

Mango levede ved et supermarked i ugevis, inden hun blev bragt til Milus internat. En del af hendes historie blev senere optrevlet – hun havde været en del af en hundeflok tilhørende en hyrde, der var blevet dræbt. Flere af hundene blev senere reddet væk fra gaderne. Hun ankom til sit nye liv i DK i jan 2016 Mango er en god, dejlig hund, der elsker at løbe på stranden, og så har hun trænet både rally, nosework, agility og lydighed.

Sinjo blev sammen med 4 andre hunde fjernet af politiet i Portugal, pga. vanrøgt. Det er yderst sjældent at dette sker (uanset mængden af anmeldelser), så det er svært at beskrive den forsømmelse, hundene havde været udsat for. De var møgbeskidte, udsultede og bange, og havde overlevet længe uden vand, mad eller ly for sol, regn og kulde. På internatet blomstrede Sinjo lige så forsigtigt op, og efter et par måneder i pleje i DK, flyttede hun i marts 2018 hjem til Birthe, Mango og katten Kiwi.

marta att

Marta blev opkaldt efter den frivillige fra DOP Portugal, som fandt hende på vejen udenfor internatet. Udover at besidde en kæmpe portion charme og gå på mod, så er Marta en hund med energi og selvtilliden i orden. Det var lige præcis Alexandras drømmehund, og hun kunne tilbyde Marta netop det aktive og dedikerede hjem, en hund af Martas kaliber kræver. Så i juni 2014 fløj Marta hjem til Århus!

533758_10202178098561888_1792647979_n[1]

Martim (Martinho) blev fundet i skoven, hvor han sad fast i en (ulovlig) rævesaks, med et fuldstændig flosset bagben. Det lykkedes heldigvis at udgå amputation, men at tage en hund som Martim ind på et internat betyder også en stor dyrlægeregning, som de færreste portugisiske internater kan klare. Men Milu reddede Martim! I sommeren 2013 var Ulla nede på internatet og arbejde frivilligt en måned, og forelskede sig i skønne Martim – han måtte simpelthen bare med tilbage hjem til Ålborg.

Molly collage

Molly (Dolly) For længe siden blev Molly fundet på gaden nord for Lissabon, og bragt til et internat, hvor forholdene var meget beskedne. Der tilbragte hun det meste af sit liv, indtil internatet lukkede, og hundene blev fordelt ud på andre internater. Molly havnede hos Milu. Og så findes der fantastiske mennesker, der vil give en gammel internathund et kærligt hjem! Molly sover ikke længere i et koldt hundehus, men putter i sofaen, sammen med sin helt egen familie – Henriette, Finn, Klara, gårdhunden Sofus og to huskatte, hjemme i Randers.

Muggsy & Tina collage

Muggsy (Zorro) & Tina er to skønne små “rævehunde”, der lever et dejligt aktivt liv med træning, ture og puttetid hos Sofie på Vesterbro. Muggsy blev smidt ud af en bil foran internatet, men fik en ny start hos Sofie i april 2013. I september kom lille Tina til, og hun er efterfølgende blevet uddannet besøgshund!

Nacho ankomst

Søde Nacho er en mild og godmodig bamsehund (serra de Estrela blanding) som sad ude foran en butik i timevis, inden nogen trådte til og hjalp. Han var meget beskidt, så det var tydeligvis ikke hans første dag på gaden. Under alt snavset viste der sig at være en helt uimodståelig vovse, som vi hurtigt fandt et dejligt hjem til. I marts 2017 landede Nacho i armene på Janet, og de hygger sig nu i landlige omgivelser hjemme i Toreby, sammen med to små pjuskehunde.

Nikitas historie

Nikita og en hanhund, Ricky, blev indleveret på Milus internat af tidligere ejer, “pga. finanskrisen”. Så fra et mageligt liv i et hjem, til en hundegård på et larmende internat… Nikita var en husky med labrador-personlighed! Meget glad, social, opmærksom og trænbar, og med en vis tendens til goofy påfund! I juli 2013 fik hun adresse i Århus, hos Ditte & Morten og en border collie lillesøsterhund. (Ricky fik et hjem i Tyskland)

Nina og Pjevs på tur

Nina (collieblanding) blev fundet på gaden da hun var omkring 5 år. Derefter boede hun i flere år på internatet, og var meget usikker og forsigtig af sig. Vi troede hun ville tilbringe resten af sine dage på internatet, men sådan gik det heldigvis ikke! Hun blev nemlig i maj 2014 en del af familien Carlsen i Varde!

2014-04-27 14.26.40

Niña (Yeda) En meget sky hundemor med 5 små hvalpe blev reddet hen til internatet… Hvalpene voksede op, de fleste blev adopterede, og lille Niña endte hos Anna fra DOPdk. Niña er en tiger podengo-whippet, med myndeinstinkterne i orden. Hun elsker at være på tur i de grønne omgivelser i Albertslund, men er ikke imponeret over vejret i DK.

oreo & yuri collage

Oreo & Yuri er to små skønlinger, der lever luxustilværelsen hos familien Eriksen i Rødovre. Oreo blev fundet midt ude på en trafikeret hovedvej og bragt til internatet… I dag er hendes yndlingstrick at uden tilløb hoppe direkte op i armene på sin menneskemor! og Yuri blev fundet i en helt fortvivlende tilstand – møgbeskidt, fuldstændig sammenfiltret pels, og hans små ører var voldsomt betændte, fyldt med skidt, snavs og maddiker(!) Det er heldigvis fortid, og Yuri er bare en glad og ubekymret lille vovse.pantufa sensommer

Pantufa, “Tuffer”, fik i januar 2013 et herligt hjem hos Karen & Morten på Røsnæs, omgivet af skøn natur, en masse andre dyr, og sin kærlige familie!

Polly flytter hjem 005

Kære Polly puttehund nyder livet hos Lisbeth på Østerbro, langt væk fra den tid, hvor hun kæmpede for at finde mad og overleve på stranden i Portugal. Hun blev adopteret i juni 2015

Polo flytter hjem (1)

Polo med det herlige underbid blev efterladt i en lukket papkasse sammen med 3 andre små hunde, foran en kommunal kennel. I stedet for at ende deres dage der, blev de bragt til Milus internat. Herfra fortsatte lille Polos rejse i sept 2015 til Rødovre, til et dejligt hjem hos Amona og Emma.

Rex oct 2015 (4)

Rex, mr. Personality! lever livet hos Jens & Donna i Svendborg. Han blev fundet på gaden som ca. 6 mdr. gammel, og voksede op på internatet, omgivet af en masse hunde og med positiv kontakt med mennesker.

Silver hjemme

Silver er en rar og rolig hund, der overlevede længe på gaden i Portugal. Hun blev reddet hen til Milus internat og i september 2013 blev hun adopteret af Mona & Bo i Ballerup.

Thierry & Rebecca

Smukke Thierry er en glad, easygoing lille hund, der blev fundet på gaden. Han ankom til Rebecka og familien i København i feb 2014

thor (2)

Lille Thor hvalp blev fundet på gaden med et grimt sår i munden, reddet hen til internatet og fik hjælp. Efterhånden udviklede han sig til en stor, smuk, mild og modig ulvehund, og i februar 2014 landede han i DK. Her fik han et dejligt hjem hos Julius i Albertslund.

juni 2013 tilda

Tilda (Marisa) – ja man finder også små bedårende puddelhunde på gaden i Portugal! I sept 2012 ankom hun til sin nye familie, Helena og Elvis i Malmö. De fortæller at Tilda er en “pigg, social, lekfull, klok, lugn och fin!” (livlig, social, legesyg, intelligent, rolig og fin!)lille hund, der hurtigt faldt til i de nye omgivelser og trives rigtig godt.

Timon2012-11-26 23.55.39

Søde og blide Timon blev indleveret på internatet som lille hvalp, sammen med sine to brødre. Han voksede op på internatet, men som 2årig fik han det kærligste hjem hos Anna Carina i København. Han satte poterne i Kastrup lufthavn i juli 2012, hvor han blev mødt af sin for evigt familie.

Tufo hjemme

Skønne Tufo blev reddet væk fra gaden i Portugal og drøner nu rundt og laver ballade hjemme hos Mette på Stevns. Han har selskab af en spansk internathund, Tara, og det bedste de ved er, at spurte ud over markerne sammen!

wendy på stranden - Kopi

Wendy blev adopteret af Uffe & Nataljia i Fårevejle, i aug. 2013. Hun elsker at gå tur på stranden.

Wilma collage

 Wilma (Iogurthe) har fået et fantastisk hjem hos Camilla i København. Wilma er en kvik hund med energi, der lever et aktivt hundeliv med masser af forskellig træning og konkurrencer – LP, rally, tricks og nosework!

XavierSøde gamle Xavier blev adopteret af Signe Fenja fra DOP dk og var meget højt elsket ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: