Hvem er vi

Dogs of Portugal danmark er en del af DOP netværket, der udspringer af en gruppe dybt engagerede dyrevenner i Portugal, og nu har aktive støtter i hele Europa. Alt DOPs arbejde er nonprofit – frivilligt og ulønnet. Vores overordnede mål er, at forbedre vilkårene for gadehunde og –katte i Portugal. Læs mere under Om Dogs of Portugal

Vi er i Danmark et lille aktivt og engageret team, der fungerer som en del af det større DOP netværk og samarbejder med andre DOP frivillige på tværs af landegrænser. Vi har valgt at lægge tid og kræfter i Dogs of Portugal, fordi alle i netværket arbejder seriøst, målrettet, omsorgsfuldt og gør en stor forskel for hundene, hver dag.
Vi har ingen bestyrelse og langsommeligt bureaukrati, men fordeler arbejdsopgaver, funktioner og projekter imellem os på demokratisk vis og sparrer løbende med hinanden. På den måde deler vi alle informationer, vi kender hinanden godt og samarbejder tæt for at hjælpe hundene.

Vi i DOP Danmark er:

IMG_2949

Jeg hedder Signe Fenja og bor i Albertslund med mine 4 portugiserhunde. I januar 2012 startede jeg DOP dk op, for at være en del af et netværk af aktive mennesker, der skaber bedre vilkår for hundene og udbreder et mere respektfuldt syn på dyr.

Milus internat er et fantastisk sted, og jeg arbejder jeg frivilligt på internatet i Portugal flere gange årligt. Jeg er uddannet eksamineret hundetræner ved Christina Ingerslev, driver min egen træningsvirksomhed Aktive poter og arbejder til daglig med både hunde og mennesker. Jeg er weekendafløser hos Dyreværnet. og så går meget af min tid i Dk med adoptionsforløb mm. i DOP/dk .

Jeg har et soft spot for “umulige” hunde, og mine egne 4 hunde er alle tidligere gadehunde fra Portugal, med hver deres barske historie i bagagen. Om mine hunde

Der findes en stjerne i alle hunde, det gælder bare om at bygge tillid og samarbejde om mellem hund & menneske.  Solstrålehistorier har vi mange af 🙂

2014-04-27 14.26.40Jeg hedder Anna og bor i Albertslund med min portugiserhund Niña og mine to marsvin, der begge er “genbrugsdyr”.

Jeg har altid været meget interesseret i dyr, dyrerettigheder og dyrs levevilkår.

Niña blev adopteret i august 2013 og er fra Milus internat i Portugal, hvor jeg også har været nede og arbejde frivilligt, og jeg jævnligt henter hunde til nye hjem i Danmark.

Det er virkelig givende og lærerigt at give dyr som ikke har haft et let liv, en ny og tryg tilværelse.

Jeg er især engageret i arbejdet med adoptioner til Danmark og har ansvar for annoncering mv.


tine & viola

Mit navn er Tine Gade, jeg bor i Jægerspris sammen med mine to portugisiske podengoer Leopold og Viola. Til hverdag er jeg Business Controller i en stor dansk virksomhed.

Leopold og Viola er begge fra et internat i Portugal. Jeg hentede Leopold i 2009 som 5 mdr. gammel og Viola i 2011 som 1 årig.

Jeg har haft hunde hele mit liv og det har altid været hunde fra et internat, så jeg er opvokset med at hjælpe hjemløse hunde. Man kan ikke redde dem alle, men ved at åbne sit hjem og hjerte kan man give en hund et godt og værdigt liv og vise omverdenen at genbrugshunde er fantastiske hunde.

Jeg støtter DOP fordi de mennesker der står bag er seriøse og engagerede og fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel. Mit højeste ønske er at stoppe den vanvittige overproduktion der er af hundehvalpe i verden og den hensynsløse holdning vi mennesker har til skaffe os af med hundene når de ikke længere er til vores fornøjelse.

Min fritid bliver brugt på hundetræning og lange ture i skoven. Jeg træner mest en lydighedsgren der hedder Rally Lydighed og deltager i konkurrencer med begge mine hunde.

viola zzzLeo

Lena & Piggy(11)

Lena (Smørum) plejefamilie, ansvar for sponsorhunde samt salg af merchandise

ulla

Ulla (Aalborg) hjælper

Martaogalexandra

Alexandra (Århus) DOP dk facebook, markedsføring og adoptionsbesøg i Århus

Henriette

Henriette (Randers) DOP dk Instagram, plejefamilie og adoptionsbesøg på fastlandet

david

David (København) driver bl.a. http://www.engledyr.dk/ som er direkte økonomisk støtte til internatet.

karina gadehunde

♥ og en særlig tak til Karina som indimellem hjælper os med hjemmebesøg i Århus, Randers, Djursland. Sammen – hjælper vi flere! ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: