Wyatt: En gammel hund som ingen vil have

Information:

Navn: Wyatt

Køn: M

Alder: d-o-b: ~2010

Størrelse: stor (30kg, 55cm)

Andet: ormekur, vaccineret, kastreret

Om:
Wyatt blev overgivet af sine ejere, der faktisk er berømte personer (fra en ikonisk portugisisk musikgruppe). De blev skilt og glemte deres hunde. I januar 2020 var de sociale medier fulde af billeder af forladte hunde, der var overladte til sig selv – i en baggård, under forfærdelige forhold. De var meget tynde, så deres mad slog nok ikke til. Politiet blev involveret i sagen, og de to ældste hunde blev så overgivet til internatet (vi ved ikke, hvad der skete med resten). Hundene var ikke vaccineret og de var meget tynde. Ejerne forklarede, at hundene var gamle og ikke havde appetit, og det var derfor, de var så tynde – ikke pga. mangel på mad. Det passer dog ikke. Den ene af hundene elsker mad, er fuld af energi, og efter et år i internatet vejer han nu 10 kg mere, end da han kom. Så han har en vældig stor appetit. Desværre var den anden gamle hund meget syg, han havde leishmania, som burde have været behandlet mange år tidligere. Selvom internatet gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe, var det for sent, så han døde.

Wyatt er meget mild. Han er så dejlig en hund. Det er trist, at hans tidligere ejere ikke tog sig godt af ham, og nu vil han tilbringe resten af sit liv i internatet. Han er meget sød og mild. Han elsker opmærksomhed og kram. Han er god med andre hunde, han- og hunhunde, alle aldre og størrelser. Hans yndlingsbeskæftigelse er at ligge i solen og slappe af. Han kan dog også godt lide at komme ud og gå og udforske – mindst én gang om dagen går han en runde i internatet.

Et af hans bagben er i dårlig tilstand – han holder det ofte oppe i luften, når han går, og musklen bliver ikke brugt. Vi har fået taget røngten, og der er ikke noget brækket; det er slidgigt, som kunne have været undgået eller sat i bero for længe siden med de rigtige hjælpemidler og kosttilskud, men nu er situationen uundgåelig. Vi kan hjælpe, så han er mere tilpas med kosttilskud med omega3, men andet er der ikke at gøre. I det mindste virker det ikke til, at han har ubehag.

Se billeder:

Posted on marts 4, 2021, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: