Gipsy: Mange år i internatet

Information:

Navn: Gipsy

Køn: F

Alder: d-o-b ~2009

Størrelse: stor (27kg, 55cm)

Andet: ormekur, vaccineret, steriliseret

Historie & personlighed:
En flok sigøjnere havde en hund udelukkende med det formål at få hvalpe og sælge dem. Nogle klagede over hundenes situation, og de lokale myndigheder og politiet tog ud for at inspicere stedet. De vurderede, at det var forfæedelige forhold; hundene var tynde, underernærede og levede i et ekstremt beskidt miljø. Forholdene må virkelig have været livstruende, for ellers plejer myndighederne at lukke øjnene og lade det fortsætte – så det må have været meget slemt, siden de følte sig forpligtede til at gøre noget.
Der var en hunhund, Gipsy, med 8 hvalpe. De blev alle anbragt på det nærmeste offentlige internat, og siden hvalpe altid er nemme at få adopteret, plejer de offentlige internater oftest at beholde moren, indtil den sidste hvalp bliver adopteret for så at aflive moren derefter. Det ville også have været Gipsys skæbne, hvis ikke den person, der adopterede den sidste hvalp, også tog moren med også – men det var ikke for at give hende et hjem desværre, nej, Gipsy blev i stedet bragt til det private internat.
Gipsy var meget tynd, men med tiden tog hun på i vægt. Årene går; hun kom til os i 2012, og hun er stadig i internatet. Hun er kærlig, mild, meget venlig over for mennesker og social med andre hunde og går pænt i snor.

Se billeder:

Posted on december 23, 2020, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: