Jock: En smuk hund, som er kommet sig over sit traume.! Sponsorhund!

Information:

Navn: Jock

Køn: M

Race: x labrador

Alder: d-o-b: beg-2015

Størrelse: big (35kg, 55cm)

Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret.

Historie:
Jock og hans bror Jack, blev efterladt af deres ejere – faktisk bragte de dem ikke selv til internatet, de efterlod dem i det hus de havde lejet og hentydede hvor hundene kunne blive fundet.
Den ansvarlige person fra internatet, tog derhen og det var svært, for hundene var meget bange og ikke vant til menneskelig kontakt, de havde absolut ikke lyst til at komme hen til os og de ville overhovedet ikke have en snor på. Endelig efter en times strabadser – succes: de accepterede endelig snorene og blev sat i bilen og kørt til internatet. I bilen var de rolige. T
Vi har intet hørt fra deres ejere igen. Hundene var ikke chippet, og ingen vaccinationer heller.
Det har taget dem et par måneder, at komme sig over deres frygt, men med hårdt arbejde fra vores socialiserings team, er de nu mere velafbalancerede og er blevet nogle dejlige venlige hunde! Nu kan de gå i snor og har vænnet sig til menneskelig kontakt og opmærksomhed og de elsker at blive nusset. De er milde og venlige.
De behøver ikke at blive adopteret sammen.

Jock er en blid og kærlig stor dreng, som bliver fuldstændig lykkelig når vi går en tur med ham. Jock er 4 år gammel, men for nylig(efter at være landet på internatet) har han lært at elske at blive nusset, gå flot i snor og at danne bånd med mennesker. Han elsker mennesker og er også glad for andre hunde, både hun- og hanhunde, men han er vældig stærk.  Han er ikke vant til at leve indendørs i et hjem, så vi leder efter et hjem med have, hvor han kan være og så langsomt  vænne sig til den indendørs komfort.

Jock er ved at blive blind, pga en øjen infektion. Selvom det er en kronisk tilstand, kan den holdes nede med en daglig behandling som også gør at han vil blive ved med at kunne se lidt. 2 gange om dagen skal hans øje dryppes, resten af hans liv. Men han finder sig med behandlingen, så det er let nok. Vi kunne se en bedring,  allerede efter en uges behandling.
Forventet pris for behandlingen er ca. 80 euro om måneden.
Vi ville elske at han kom hen til en forevigt familie, men vi siger også tak til enhver donation, eller sponsorering, der kan hjælpe med at betale for hans medicin.

Se billeder:

Posted on april 25, 2019, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: