Conny, Che, Calinda, Cassie, Cara, Carlo, Chaly, Caya, Ciana, Carlota, en flok udsultede hvalpe….. SPONSORHUNDE!!

Information:

Navne: Conny, Che, Calinda, Cassie, Cara, Carlo, Chaly, Caya, Ciana, Carlota

Køn: 2M and 8F

Alder: d-o-b: 1 June 2018

Størrelser: medium and big

Andet: Ormekur, vaccineret.

Historie:
Lang historie: Flokke af hunde der lever på gaden – ingen gør noget ved det… Folk ser dem hver dag. Myndighederne har ingen plan, og der kommer hele tiden flere hunde..
Et eksempel: I Coina var der nogen der observerede 18 hunde ved togstationen. Både voksne og hvalpe. De lever tæt på vejene, de sulter, får hvalpe og flere hvalpe osv. 6 voksne og 12 hvalpe. Hvis ingen gør noget, er der bare endnu flere hvalpe om et halvt år. Ingen forpligter sig til alt gøre noget ved det… folk er ligeglade

En enkelt person ville gerne gøre noget og kontaktede Cantinho da Milu. Et i forvejen overfyldt internat. Men hvad skulle personen ellers gøre? Bare efterlade dem på gaden?Meget snart er der 58 hunde i stedet for 18! Man er nødt til at få dem i sikkerhed.
Så de kom til internatet. Bange hunde, også overfor mennesker, hvalpe født på gaden, som også er bange for alt ting. Hunde som ingen vil adoptere. Hunde der er dømt til at leve deres liv på internatet. De vil muligvis få det fint her, et kæmpe stort internat, mad hver dag, men det koster jo mange penge for vores internat, som ikke modtager nogen støtte udefra, som det jo er for alle private internater i Portugal.
18 hunde der skal vaccineres årligt, 18 hunde der skal kastreres/steriliseres. Som skal have behandling hvis de blir syge og som selvfølgelig skal have mad hver dag.
10 hvalpe ankom til internatet, fordi een kom til et midlertidigt hjem og een blev mirakuløst adopteret. De er store hvalpe nu. De burde snart blive steriliseret. De er meget sky, men alligevel venlige. Hvis de hurtigt blev adopteret, kunne de nemt blive trygge i et hjem. Hvis de bliver på internatet, vil de, udover at vokse sig store, blive endnu mere sky og det bliver svært at finde et hjem til dem. Et internat betyder masser af hunde og ikke så meget menneske kontakt. De vil få svært ved at knytte sig til nogen.

Please kontakt os, hvis du vil sponsorer een af dem.

Se billeder

     

 

 

                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted on februar 10, 2019, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: