Taslan – sorte hunde er de sødeste, siger Taslan!

Taslan ankom til internatet som lille hvalp, sammen med sin mor og sine 5 kuldsøskende. Tidligere ejer havde ikke fået sin hunhund steriliseret og endte så her… Taslans søskende var brune og er alle blevet adopteret, han blev som ene sort hvalp hængende på internatet. “Black dog syndrome” er et velkendt fænomen på internater, langt de fleste mennesker fravælger bare sorte hunde (medmindre det er en racehund…) Så nu vil vi gøre vores bedste for at finde et dejligt hjem til den her lille skønling!

Taslan blev født d.1/5 2017 og han er af mellemstørrelse, 45cm. høj og vejer 15 kg. Han er vaccineret, neutraliseret og behandlet imod orm. Og så er han bedårende! I de trygge, kendte omgivelser på internatet ser vi en glad, mild og social ung hund, der er god med andre hunde og sød og opmærksom i kontakten med mennesker. Den udfordring, der vil følge med, hvis man er så heldig at få Aslan i sin familie, er at han ikke kender særlig meget til “verden udenfor”. Dvs. han bliver usikker ved nye ting, og skal introduceres til omverden i et nænsomt tempo. Han bliver fx beklemt når man går udenfor internatet, men så snart han bliver opmuntret og begynder at snuse, bliver han mere og mere nysgerrig. Så man skal være klar på, at Taslan skal lære alt “fra start”, selvfølgelig via belønningsbaseret træning. Han har alle muligheder for at blive en dejlig familiehund.

Baby Taslan

Taslan siger, at han mest af alt ønsker sig en kærlig familie som består af voksne mennesker og gerne en sød hundeveninde, og hvor han får tid og rum til at lære alt det, der endnu ikke har været ham forundt. Og at han vil være den bedste vovse han overhovedet kan og at han giver de bedste hundekys!

(lille klip med Taslan udenfor internatet, med Marion fra DOP Tyskland)

Posted on februar 7, 2018, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: