Redi – lige så mange pletter som nuttede påfund – Adopteret

Redi med de sjove pletter blev født starten af 2015 og han er en flot fyr på 18kg og er 45 cm. høj. Han er færdigvaccineret og behandlet imod orm, og vil inden adoption blive neutraliseret.

Den her søde, glade og top charmerende puttehund blev fundet på gaden og reddet hen til Milus internat. I kontakten med mennesker er han venlig og mild, og sammen med andre hunde udviser han social og legesyg adfærd. Når man er en ung, nysgerrig hund, der gerne vil undersøge omgivelser, snuse til alt og tisse på mange ting også, så kan det gå liiiidt for hurtigt i snoren – så Redi skal med belønningsbaseret træning finde ud af, at det kan betale sig at gå i langsomt menneske-tempo. Lige nu trækker han for det meste derudaf i snoren og har travlt med at komme videre, men ind imellem kan han også stå længe og “læse hundeavis” meget intensivt og glemme hele verden omkring ham. Eller også lægger han sig ned og ruller sig – eller sætter sig på skødet af folk (se videoen) Finurlige påfund er han god til! Han er interesseret i at samarbejde med mennesker men skal bare liiiige fokusere sin opmærksomhed lidt.

Redi har plettet hud, også omkring øjnene, rundt om snuden og på ørerne, hvilket lyser igennem hans hovedsagelig hvide pels. Han er drøn charmerende og har et specielt udseende, han er en hund der fanger ens blik og vinder ens hjerte så snart man har hilst på ham.

Redi leder efter et kærligt hjem, hvor han kan komme ud i nogen dejlige grønne omgivelser og i et rolig tempo kan lære alle de basisfærdigheder, man synes er vigtige for en hund at kunne. Han vil være et herligt familiemedlem som ingen kan stå for!

Posted on september 30, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: