Kika – forsigtig lille skat

Lille Kika på 8kg/35cm kom til verden i juli 2015 og skal vi gætte på noget racemæssig baggrund, så kunne der have været en gravhund involveret på et tidspunkt. Samtidig har Kika en farve og pelstype, som minder om noget mere hyrdet. Så Kika er sin  helt egen, skønne lille skabning.

På trods af, at  Kika havde en “ejer”, så har hun levet på gaden. Det vil sige, at hun tilbragte sine dage med at rende rundt i kvarteret, med alt hvad det indebærer af risiko for at blive kørt ned, få smidt ting efter sig og hvad gadehunde ellers kan blive udsat for, selvom Kika “hørte til” et sted.

En betænksom nabo fik dog overbevist ham om, at det ville være chancen for et meget bedre liv for lille Kika, hvis hun blev overdraget til Milu.

Det var et chok for lille Kika at ankomme til et stort, larmende internat, og de første dage var hun enormt stresset. Men hun har vænnet sig til omgivelserne, er begyndt at logre forsigtigt og komme hen og hilse på dem hun kender og er tryg ved.

Kika er en mild og forsigtig hund, der virkelig fortjener at føle sig i sikkerhed og kunne knytte sig til sin helt egen familie. Hun er usikker i mødet med fremmede mennesker (vi ved ikke, hvad hun har oplevet på gaden) så man skal vinde hendes tillid.

Har man først den, så har man en lille firbenet ven for livet ❤ I rolige, trygge omgivelser vil hun blomstre op, og turde meget mere. Vi søger et hjem, med tålmodighed til at i små trin introducere Kika til et nyt, dejligt hundeliv.

Posted on september 1, 2017, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: