Flash! – Kvik og mild ung vovse

Flash med den laaaange hale med en fin hvid halespids, blev født midt i december 2016 og han vil blive en stor hund, når han er vokset færdigt (labradorstørrelse) Vaccinationer og ormekur har han fået, neutraliseringen mangler bare, så vil han kunne rejse hertil!

Flash er en rar, venlig og mild hund, lidt betuttet over alt kaoset omkring ham og han søger støtte hos sine søskende. Han vil være usikker i starten i nye omgivelser, og vil have rigtig godt af, at der er en anden, harmonisk hund, som han kan læne sig lidt op af.

Med det sagt, så er han ung, har været omgivet af venlige mennesker på internatet og har alle muligheder for, at lære alt det, vi synes at firbenede familiemedlemmer skal kunne finde ud af.

Vi håber, at selvom hans udseende gør, at han er en af dem, der altid bliver valgt fra, at nogen falder for lige netop fantastiske Flash!

Baggrunden – 7 søde hvalpe blev fundet på gaden sammen med deres mor, Fayana. De er med stor sandsynlighed kommet til verden i et hjem, og er blevet smidt ud, for deres adfærd passer ikke med en hundefamilie, der har været længe på gaden. Da de ankom til internatet var hvalpene 4 måneder gamle og det betyder oftest allerede “overskredet salgsdato”. Vi håber sådan, at fine Flash finder en fantastisk for evigt familie – og ikke ender med at tilbringe hele sit liv i en hundegård på internatet!

Fayana og hvalpene, da de var nyankomne på internatet (og temmelig usikre) Kan I finde baby Flash?

Posted on juni 13, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: