Fizz – sød puttehvalp!

Fizz er en glad, venlig og charmerende ung hund, født medio december 2016 og han vil blive en mellem størrelse hund, når han er vokset færdigt. Vaccinationer og ormekur er på plads, og så vil han blive neutraliseret inden adoption.

Det er ikke let at vokse op på et stort kaotisk internat… Fizz er glad for at lege med andre hunde, og er tryg ved de faste frivillige og personalet, som han kender. Han vil være usikker i starten i nye omgivelser, men vil knytte sig meget til sine mennesker og derfra vil man stille og roligt kunne guide ham ud og opleve lidt mere af den store verden, end det han kender lige nu. Han har gode muligheder for, at lære en masse og blive alletiders firbenede familiemedlem! Han har en meget kærlig side og vi kan se ham for os, putte i sofaen sammen med hans helt egen familie…

Baggrunden – 7 søde hvalpe blev fundet på gaden sammen med deres mor, Fayana. De er med stor sandsynlighed kommet til verden i et hjem, og er blevet smidt ud, for deres adfærd passer ikke med en hundefamilie, der har været længe på gaden. Da de ankom til internatet var hvalpene 4 måneder gamle og det betyder oftest allerede “overskredet salgsdato”. Vi håber sådan, at fine Fizz finder en fantastisk for evigt familie – og ikke ender med at tilbringe hele sit liv i en hundegård på internatet!

Fayana med hendes hvalpe, da de lige var ankommet til internatet

Posted on juni 13, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: