Fire – goofy charmetrold

Fire med den fine hvide snude og smalle blis, kom til verden midt i december 2016 og han vil blive en stor hund (labradorstørrelse) når han er vokset færdigt. Han er vaccineret og behandlet mod orm, men endnu ikke neutraliseret.

Fire er en glad, modig og goofy ung hund, lidt af en lømmel der elsker at lege med andre hunde og futte rundt og se hvad der sker på internatet. Han vil sikkert blive lidt usikker i begyndelsen i helt nye omgivelser, men har en nysgerrighed og gå på mod, som man kan understøtte og få et fantastisk firbenet familiemedlem, når han lige er faldet til! Han har alle muligheder for at lære en masse og opleve mere end en hundegård på et internat!

Baggrunden – 7 søde hvalpe blev fundet på gaden sammen med deres mor, Fayana. De er med stor sandsynlighed kommet til verden i et hjem, og er blevet smidt ud, for deres adfærd passer ikke med en hundefamilie, der har været længe på gaden. Da de ankom til internatet var hvalpene 4 måneder gamle og det betyder oftest allerede “overskredet salgsdato”. Vi håber sådan, at fine Fire finder en fantastisk for evigt familie – og ikke ender med at tilbringe hele sit liv i en hundegård på internatet!

Fayana og hvalpene, da de var nyankomne på internatet (og temmelig usikre) Kan I finde baby Fire?

Posted on juni 13, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: