Fênix – hvordan kan nogen lade en hund lide sådan? / akutsag

Det er sådan gadehunde ender…

En mand denne lille hund på gaden. En hund på 3,5 kg, gammel, blind og døv, dækket af flåter og med rådne tænder. Manden bragte hunden til den kommunale kennel, der nægtede at tage imod hunden. De kommunale kennelers økonomi er den samme, uanset om hundene er levende eller døde, så deres strategi pt. er ikke at aflive så mange hunde, men i stedet “opbevare” dem. Også selvom de ikke får bedre faciliteter til hundene. Resultatet er, at de nægter at modtage hunde.

Manden efterlod hunden i en papkasse, med hans tlf. nr. på, ved døren til kennelen. De ringede ham op og truede med politiet, så han kørte tilbage og hentede den hund, han havde fundet på gaden og forsøgt hjælpe.    I stedet kørte han hunden til Milus internat.

Vi kender ikke til mange ganske almindelige mennesker, der ville gøre så meget for en gadehund – mange havde bare lukket hunden ud på gaderne igen.

Manden her gjorde sit bedste – den, der bærer skylden for hundens tilstand, er den person, som efterlod ham på gaden.

Hunden fik navnet Fênix, og han blev hastet til dyrlægen på internatet. Først blev alle flåterne fjernet, dernæst måtte vi se på diagnoser og hvad vi kunne gøre, for at hjælpe Fênix. Vi havde ikke de store forhåbninger… men samtidig har vi efterhånden mange gange set hunde, der er virkelig slemt tilredte, kæmpe sig igennem og få et værdigt liv. Vi var nødt til at forsøge, og vi ville gøre alt for, for at Fênix også kunne opleve omsorg.

Fênix gik, logrede, søgte opmærksomhed, spiste med god appetit – så livsviljen var der, og vi håbede at den lille krop også kan klare det ❤

Opdatering 10/5 2017 :

https://dopdk.wordpress.com/2017/05/10/nyt-videoklip-af-fenix/

Det gik lige så stille fremad med Fenix, meget mere end vi nogensinde havde turdet håbe på. Og til sidst blev han stærk nok til, at vi turde lade ham rejse – hjem! Fenix har fået et kærligt hjem i Belgien hvor han nyder sit otium. Han lunter rundt i haven, sover i sofaen eller sin bløde kurv, spiser masser af blød hundemad og er omgivet af kærlighed! ❤ Vi er dybt taknemmelige for jer, der har støttet Fenix, og ikke mindst for Karin, der adopterede ham.

Posted on maj 1, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: