Fotos & nyt fra internatet april 2017

This slideshow requires JavaScript.

Internatet lige nu – er grønt og forårsspirende, bagende varmt om dagene og stadig meget koldt om nætterne. Det var en god uge i sidste uge, “kun” et par nye hunde ankom. Men så… blev der indleveret en hundemor med 10 små hvalpe – fordi ejeren ikke gad have dem længere. Hvalpene er lyse, nuttede, ligner lidt mini-labradorhvalpe, og en af dem blev allerede adopteret dagen efter, og flere af dem vil sikkert få hjem. Det betyder dog samtidig, at de andre, lidt ældre hvalpe og unghunde, med sort eller pjusket pels, bliver fravalgt og måske kan se frem til et liv på internat. Det samme med morhundene.

Internatet er stadig overfyldt, og der er en stor andel ældre hunde (lige nu 128 stk!) De har fået det fine plejehjem, og vi er uendeligt taknemmelige for jer, der hver måned sponsorerer en hund eller giver et fast beløb til internatet. Jeg har optaget små videoklip med alle sponsorhundene, som I får på mail snarest. Det gør en meget direkte forskel, når man kan sikre dem vaccinationer, tests for hjerteorm og ikke mindst anti-flåthalsbånd. Jeg har fjernet en frygtelig masse flåter, og stod med hunde, der var massivt angrebet, men der er ikke råd til spot on til alle. De hunde, som er i fare for at få anæmi (blodmangel) prioriteres først. De førnævnte hvalpe havde alle flåter på maverne og ved ben og ører, og fik spot on. Vi er kun i april! Det bliver værre henover sommeren.

“Fluffy house” står færdigt, et område og et meget fint hus til de mindste hunde. Det er virkelig luksus for et internat, og de små pjuskehunde har små kurve med tæpper i og hundesenge inde i huset.

Jeg medbragte en transportkasse fyldt med en masse doneret legetøj, medicin, seler, snore, halsbånd og godbidder med til hundene. Vi kunne også give Milu 200€ (kr.1500) fra David/Engledyr, en stak dejlige hjemmestrikkede trøjer til hundene fra Lene med Oreo & Yuri vovserne, og seler og en jakke fra Camilla, Niklas og Wilmahunden. Tusind tak ❤

Til sidst; med mig tilbage havde jeg lille vidunderlige Hans, som er kommet i pleje hos Sofie indtil vi finder forever hjemmet til ham!

På vegne af DOP dk, Signe Fenja

Posted on april 11, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: