Vi søger plejefamilier

Kunne du tænke dig at hjælpe en portugiserhund til at få et for evigt hjem?

Vi vil rigtig gerne kunne tage et par hunde herop i pleje og videreformidle dem herfra, da vi mulige adoptanter vil kunne møde hunden og vi har en bedre vurdering af hundens adfærd i hjemlige omgivelser.

Som plejefamilie vil opgaverne være, at tage imod en nyankommet, forvirret hund, gøre den tryg og træne lidt grundlæggende familiehundekompetencer (fx alene hjemme skal trænes som med en lille hvalp) Det kræver noget tid og engagement, men er et virkelig givende projekt – og kan være hårdt, fordi man jo knytter sig til vovsen. Der kan også være specifikke ting man må træne, fx madtyveri, og DOP står selvfølgelig til rådighed ift. at guide omkring træning. Det er vigtigt for os, at man udelukkende træner belønningsbaseret (positiv forstærkning) 

Plejefamilier skal have hundeerfaring,      må meget gerne have en enkelt anden, afbalanceret hund, rolige omgivelser (ingen børn) – og tid nok!

Plejeperioden kan dreje sig om alt fra få uger til mange måneder, men vores hensigt er, at kun tage hunde herop,     der er lette at finde gode hjem til      (indenfor 3 måneder).

 

Små, søde, nemme hunde tilbringer ofte måneder eller år på internatet, mens vi hurtigt kan finde for evigt hjemmet hvis hunden befinder sig i DK. DOP står for adoptionsprocessen, og vi skal først godkende en kommende familie inden de og hunden møder hinanden. Enkelte gange har vi plejehunden med på forbesøg.

At være plejefamilie er frivilligt baseret (ulønnet) og DOP står for foder, evt. dyrlægeudgifter og i nogen tilfælde transport. Plejeforløbet foregår i tæt samarbejde og løbende kommunikation med DOP. Vi er ved at udarbejde en plejefamilie guide og en plejeaftale.

Vi søger også ”akut plejefamilier” som vil kunne tage imod en hund, i en situation hvor den mangler et andet sted at være lige nu og her.

Plejefamilier er guld værd for os og ikke mindst for hundene! Har du mulighed for at gøre en forskel for en portugiservovse så kontakt os ❤

Posted on marts 14, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: