Scooby – hjælp!

Denne stakkels hund er Scooby. Han blev fundet en morgen, bundet med en snor til hegnet udenfor internatet. Det var åbenlyst, at Scooby var slemt angrebet af leishmania, og blodprøverne bekræftede dette. Han viste sig også at have en chip, så ejeren kunne opspores (selvom hun ikke havde opdateret sine oplysninger og ikke var let at finde frem til) Først sagde hun, at Scooby var løbet væk et år forinden, og at hun gerne ville have ham tilbage. Da hun så Scoobys tilstand, ombestemte hun sig. Men hun ville heller ikke overdrage ejerskabet til internatet – og ville gerne have sin hund igen når han var færdigbehandlet (uden at betale for det naturligvis) Efter en måneds tovtrækkeri fik internatet endelig overdraget ejerskabet, samtidig med, at damen havde købt en lille ny hvalp… Vi håber hun passer bedre på den end hun passede på Scooby.

I mellemtiden har tog vi os af Scooby, og sørgede for mad, medicin, undersøgelser. og en dyrlægeregning der allerede var nået op på  flere hundrede euro.

Scooby var touch & go i en periode, men vi troede på, at vi kunne hjælpe ham. Hans lever- og nyretal var pæne, hvilket er meget betydningsfuldt i sager som denne. Men, vi havde svært ved at give Scooby den behandling han havde brug for, på internatet. Men hjælp af donationer fik vi indlagt på en klinik, i helt rene omgivelser, hvor han i en måned fik daglige injektioner med glucantime. Efter to måneder (OPDATERING april 2017 : se Scooby nu!) var Scooby en helt anden, glad og rask hund – og en super flot en af slagsen! Nu kom vores næste bekymring, fordi vores hjerter kunne simpelthen ikke bære, at Scooby skulle rykke fra klinikken og hen på internatet. Og det lykkedes os at finde et dejligt hjem til Scooby!

Scooby er nu en del af familien Wootton, som er briter bosat i Tomar i Portugal. Hazel fortæller, at Scooby er en “lovely boy” og at man skulle tro, at han havde været en del af familien altid. Han gik straks på opdagelse i huset og haven, og fandt så sit yndlings spot – sofaen ❤

Posted on marts 9, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: