Madona – sød og mild vovse

Madona er en godmodig blandingshund med noget husky i familien, dejlig tyk pels og den fineste smalle hvide stribe blis. Hun er af mellemstørrelse (50cm høj og vejer ca. 22kg, men trænger til at tabe sig lidt og komme ud og bevæge sig!) Hun er steriliseret, vaccineret og har fået ormekur.

Madona landede på Milus internat sammen med sin mor og søster (Boderek og Aika), fordi at deres ejer havde helbredsproblemer og ikke kunne tage vare på sine hunde. De var blevet forsømt både med hensyn til soignering og vaccinationer, orme/loppekure, og blev straks taget hånd om på internatet. De er tillidsfulde overfor mennesker, hvilket viser os, at de ikke er blevet udsat for fx hårdhændet håndtering, heldigvis.

Madona er flyttet fra et hjem til en stor hundegård midt på et larmende internat, hvilket stresser hende. Hun vil trives meget bedre i rolige, hjemlige omgivelser. Hun er en venlig, sød og mild hund, lidt forsigtig især når der er for meget uro omkring hende. Hun udviser social adfærd sammen med andre hunde og bor sammen med en lille gruppe hunde pt. I kontakten med mennesker er hun blid og rar, lidt overvældet af nye indtryk men vil rigtig gerne ud på tur og snuse. En ny familie vil skulle træne lidt basistræning med hende – belønne ønsket adfærd og forebygge/ignorere uønsket adfærd, og det vil Madona have meget lettere ved, hvis hun er i rolige, trygge omgivelser. Vi ønsker sådan for Madona, at hun kan ligge og putte i sofaen, komme ud på gode ture, have en kærlig familie og opleve at der findes et bedre liv.

 

Posted on februar 25, 2017, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: