Feliz Ano Novo! Godt Nytår!

This slideshow requires JavaScript.

Kære alle sammen,

så siger vi farvel til 2016 og kaster os ud i et nyt år.

Det har væltet ind med hunde på internatet i år – mange, mange små hvalpe fundet på gaderne, i skraldespande, i papkasser foran internatets låge… og gamle, syge hunde kasseret af deres “familier”, hunde fjernet fra vanrøgtssager… Det kan vi skrive masser om. Men vi vil i stedet fokusere på dem, der gjorde en forskel for alle de her hunde. Milu og teamet i Portugal, som smider alt hvad de har i hænderne for at hente en forladt hund 600 km væk kl.2 om natten… som trofast hver dag besøger den syge pittbull som var indlagt på dyrehospitalet, som bruger deres ferie på at kunne være på internatet til sterilisationsprojektet og på at køre hunde i lufthavnen på umulige tidspunkter, som læsser bilen med hundefoder, og hver eneste weekend tørrer bræk op, fjerner flåter, går en masse ture og på alle måder lægger deres hjerte i at hjælpe hundene, hver dag ❤

DOP junior team

DOP junior team

Vi vil også fremhæve DOP’s “junior team”, en gruppe unge frivillige som gør et super imponerende arbejde på internatet, både med hundene – socialisering af hvalpe, bygge tillid op hos sky hunde, gå en masse ture med alverdens hunde, og ikke mindst at give medicinske bade til hunde med hudproblemer.

Videre så har de digitaliseret ALT på internatet – ud med gamle kartotekskort, nu er samtlige hunde & deres historik registreret, og nyindkomne hunde kan let oprettes i systemet.

I DOP dk oplever vi rigtig meget støtte – alle jer, der hjælper – med alt fra at støtte internatet økonomisk hver måned eller når vi står med en akut sag, til at hente transportkasser i lufthavnen, donere så der kan indkøbes tæpper til seniorhundene, ta lækre fotos, sætte flyers op i hundeparken og til at dele jeres hundes historier, så andre bliver inspirerede til at adoptere eller være sponsor for en hund. Tusind tak  ❤

heart-of-pawsVi bruger facebook meget mere, til at dele nyt fra internatet, og selvfølgelig de mange skønne fotos af glade, adopterede hunde. Mange tak fordi I deler og på den måde hjælper os med at nå ud til flere.

Engledyr har været en fantastisk hjælp for internatet igennem hele 2016, med faste bidrag til internatet og akut hjælp til nogen af de hunde, der blev ramt af sygdom eller ankom skadede til internatet. Uden David kunne vi ikke have hjulpet dem!

Essential Foods har inkluderet DOP i deres charity program og på den måde sikret, at vi har kunnet sterilisere en række hunde og forebygge flere uønskede hvalpe overladt til sig selv på gaden.

Adoptioner har det desværre været småt med i år – til gengæld har vi de bedste adoptanter! Vi har kunnet mærke, at der er kommet mange flere og større gadehunde organisationer til, og at vi i DOP har ret høje krav til adoptivfamilier. I et så lille netværk, som vi er i DK, skal vi kunne stå inde for alle aspekter af hver eneste adoption, så det bliver en solstrålehistorie for både hund og familie. Hver gang, en familie vælger at adoptere en hund, uanset om den er fra DK, Grækenland, Rumænien, Thailand eller Portugal, så er vi lykkelige på både hund og familiens vegne. For hver eneste hund er det en verden til forskel.

Vi ser frem til 2017 og ønsker jer alle sammen et rigtig godt nytår ❤

På vegne af DOP dk, Signe

fireworks_heart_by_pictureperfect96-d47pbdt

 

 

 

Posted on december 31, 2016, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: