Lau med de kønne udtryksfulde øjne

lau11

Lau er fra februar 2016 og af mellem størrelse (13kg, 45cm) Han er vaccineret og behandlet mod orm, og vil blive neutraliseret inden adoption.

Den her unge vovse blev bragt til internatet af en person, der fortalte at Laus tidligere ejer havde behandlet ham dårligt (slog ham) og ikke gad at have ham længere. I første kontakt med nye mennesker er Lau på vagt, han bliver bekymret ved hurtige bevægelser. Vi har oplevet mange hunde som Lau, og kan se, at han gerne vil kontakten, han er omgivet af venlige mennesker hver dag nu og bygger lige så forsigtigt tillid op. Han er en type hund, der vil knytte sig meget tæt til sin familie og mennesker han stoler på.

Fotoet till højre er fra da Lau netop var ankommet til internatet – iført et kædehalsbånd! Det har vi selvfølgelig fjernet, efter vores mening er der ingen grund til at nogen hund har den slags på, da hensigten med et sådant halsbånd er at påføre hunden ubehag. Man kommer så uendelig meget længere med at træne belønningsbaseret! ❤

Vi vil gerne finde et kærligt, roligt hjem til søde Lau, hvor han kan få tid til at blive tryg og bliver mødt med tålmodighed. og kan opdage, hvordan det er at have sin helt egen, søde familie. Han er så ung, at fortiden kan overskygges af en masse gode oplevelser og han kan få et helt nyt, lykkeligt liv.

Lau er blevet navngivet af Sofie, en af vores støtter i Danmark og vi håber også at hans nye hjem findes her oppe nordpå!

Sammen med andre hunde udviser Lau social adfærd, han er glad og logrende når han hilser og så er han jo ikke engang en teenagerhund endnu, han er jo kun en stor hvalp! Hele verden ligger foran ham.

Posted on december 17, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: