Projekt “Fluffy house”

fluffy-house
Små hunde har brug for at være i sikkerhed på et stort internat som Milus. Mange af de små hunde, som ankommer til internatet, er usikre og bange for de mange større hunde. Derfor har DOP taget initiativ til at lave et separat område specielt for de små hunde – ligesom da vi fik bygget “plejehjemmet” for de mange gamle hunde.
Små hunde er også mere følsomme overfor kulde og luftfugtighed, især når hundene først ankommer er de ofte undervægtige og har brug for beskyttelse imod vind og vejr.
Idéen er at bygge et “Fluffy House” – et område for små fluffy (eller ikke særlig fluffy, men bette) hunde. Planen er to træhuse med isolerede, massive vægge og en overdækket gang imellem husene. Dette skal placeres inde i et større, indhegnet område, hvoraf en del græsplæne hvor hundene kan have legetøj. Inde i husene vil vi møblere med sofaer og tæpper så det minder mest muligt om hjemlige omgivelser. 
Hele byggeriet vil koste 6500€ (kr.48.750) det er en stor investering, men vil definitivt være det hele værd. Husene vil holde i årevis og forhåbentlig fungere som midlertidige hjem for masser og masser af små hunde, inden de får deres egne familier og kan leve lykkeligt resten af deres liv i deres for evige hjem! Vi har allerede modtaget en generøs donation fra Poodles of Portugal (der genhuser pudler og alle mulige andre små pjuskede/fluffy portugiserhunde) i England, som har givet os mulighed for at starte byggeriet.
Vil du give de små hunde en julegave, så donér en skilling til Dogs of Portugal og mærk overførslen Fluffy House.
DOP dk konto : reg. 0400, konto nr. 4020223958 (Lån & Spar) Mobilepay : 61722678
❤ ❤ ❤

Posted on december 11, 2016, in Projekter. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: