Grace – tegneseriehund!

Grace er en skøn skabning af ukendt ophav, hun har det sjoveste udtryk, et kæmpe smil og intense øjne. Hun kom til verden i december 2015 og ankom til Milus internat i oktober 2016. Det er meget almindeligt at finde “teenagerhunde” på gaden i Portugal, ofte fordi en nuttet lille hvalp bliver solgt som “legetøj” fra en dyrehandler, på et marked eller bliver foræret væk fordi en eller andens hund har fået hvalpe… og så en dag er hvalpen en halvstor hund, der har brug for træning og aktivering, det gider ejeren ikke og så ryger hunden på gaden. Det er højst sandsynligt også Grace’s baggrund.

Hun er en mellemstor hund (20kg, 50cm) og er blevet vaccineret, steriliseret og behandlet mod orm.

Grace er SÅ charmerende! Hun er en aktiv og glad hund, der elsker at løbe og lege med andre hunde. Hun er nysgerrig og synes det er herligt at komme ud på tur. I kontakten med mennesker er hun opmærksom, kærlig og mild. Hun vil med basal træning med positiv forstærkning blive en super hund at have i familien, og virker rigtig kvik og lærenem.

På videoen herunder var hun ret nyankommen på internatet og kendte mig slet ikke, så man kan se hendes umiddelbare reaktion og adfærd i ret stressende omgivelser, med en fremmed person. Hun er lidt usikker men viser tillid og opmærksomhed, og det vil være den adfærd, hun vil udvise i starten i et nyt miljø. Vores erfaring siger os, at hun hurtigt vil falde til og blive tryg i et for evigt hjem – så hvem bliver de heldige, der adopterer Grace?

Posted on oktober 30, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: