Napoleao – sødeste gamle ven / SPONSORHUND

Ernst fra Vanløse er sponsor for Napoleao

Napoleao overlevede på gaden i mange år og blev fodret af arbejderne på fabrik i det område, hvor han holdt til. Men så lukkede fabrikken, alle arbejderne forsvandt og Napoleao blev, men ingen gav ham mad længere.

Han er en ældre hund, og ville ikke have overlevet på helt egen pote. I februar 2016 bragte en venlig sjæl ham til Milus internat. Da var han meget bange, sky, beskidt og radmager. Efter 6 måneders pasning og pleje, er han en smuk gammel vovse, han har taget på og hans pels skinner, han er veltilpas og tryg på internatet.

napoleao-favorite-spotNapoleaos favorit spot på internatet er “apoteket”, og han bruger sine dage på at skiftevis ligge og slappe af inde i de lidt køligere omgivelser, og trisse rundt ude i fællesområdet.

Han giver selv besked når han vil lukkes ind eller holder øje og følger med når nogen går hen et sted hvor han gerne vil med.

napoleao-2Hver morgen har Napoleao sine 10 minutters “madness”, eller morgengymnastik om man vil, hvor han spurter rundt og hopper og spjætter som en unghund. og så er det også nok med det pjat, og han vender tilbage til pensionist tilværelsen.

Napoleao er også glad for at komme ud på tur og snuse til verden udenfor. Så er han en kærlig hund der gerne vil putte og han har en evne til at lokke godbidder ud af alle (selvom han ikke har særlig mange tænder at tygge dem med) Alle frivillige på internatet ved, hvem søde Napoleao er  ❤

Selvfølgelig drømmer vi om, at nogen vil give ham et kærligt hjem de sidste år af hans liv, men han har et så godt liv på internatet, som vi kan give ham. Og Napoleao er så heldig at have en sponsor, der med et fast månedligt bidrag hjælper med at betale de udgifter, der er forbundet med, at løbende drage omsorg for en hund. Tusind tak Ernst!

Napoleao er omkring 10 år gammel (født i 2006) og stor, 25kg./50cm. Han er blind på det ene øje, men bortset fra det ved godt helbred og i god form. og naturligvis vaccineret, neutraliseret og behandlet mod orm.

For the rest of the day he just wants to rest in sleep. He loves being in the room we use for a pharmacy, he just sleeps there, on the floor, next to the cabinets. But every time he needs to pee, he goes to the door and asks to be let out. He is such a nice dog…. It would be a miracle if he could find a home one day, who knows…. An old calm dog is not work…. Contact: dogsofportugal@gmail.com

 

 

Posted on oktober 24, 2016, in Hjælp, Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: