Bonaparte – mild gammel hund smidt på porten / SPONSORHUND

 

Trine fra Helsingør og Constance fra Portugal er sponsorer for søde Bonaparte

Gamle Bonaparte blev spottet ved en gård, hvor han blev jaget væk af bonden hver gang han forsøgte at komme ind på området. Bonden påstod at hunden ikke var hans, det er meget muligt, men Bonaparte blev ved med at søge tilbage – og blive jaget væk.

Vi har set meget, men den her hunds tilstand var chokerende. Radmager, møgbeskidt, vanrøgtet… Valget var enkelt – enten tog vi Bonaparte med til internatet, eller også ville han inden længe dø ved farmen.

bonaparte_2134På internatet fik Bonaparte taget blodprøver, der desværre viste positiv til det hele; flåtfeber, hjerteorm og leishmania (behandlingerne for dette vil koste omkring 300 euro/kr.2250) Han  startede op på en måneds behandling med allopurinol og actidox. Derefter ville vi se selvfølgelig forsøge at behandle hans sygdomme og gøre alt for, at han i de sidste år, eller måneder, af hans liv, kun oplever venlighed og omsorg.

bonaparte_2137Så fik Bonaparte et bad, formentlig det første i hans liv. Vandet var sort af skidt og blod fra hans poter, der er noget nær ubeskrivelige. De er forhornede og deforme, neglene er aldrig blevet klippet og er groet i alle retninger (se videoen)

Det så skidt ud, men samtidig må vi sige, at vi har set hunde der har været helt ødelagte, kæmpe sig tilbage og være fuldstændig forvandlede. Vi ville knokle for, at det samme skete med Bonaparte.

Han er opmærksom, lunter stille og roligt rundt i hele fællesområdet på internatet, undersøger stilfærdigt nysgerrigt nye ting og logrer når man snakker og nusser med ham. Han er en sød og rar gammel hund, der godt kan lide at blive aet på brystet og er glad for selskab af mennesker og af hunde. Vi vil gøre internatet til Bonapartes hjem i den tid han har tilbage, og den bedste hjælp til ham er at vi har Trine og Constance, der som sponsorer for Bonaparte giver et fast månedligt beløb, som sikrer, at vi kan hjælpe ham. Tusind tak ❤

Bonaparte vurderes til at være i hvert fald 10 år gammel, muligvis en del mere. Han er en stor hund på 25 kg./50cm. i skulderhøjde og han er blevet vaccineret og behandlet mod orm.

Opdatering marts 2017 : Bonaparte har overrasket os! Han har kæmpet sig igennem behandlingerne én for én, er glad og har det godt!! Han skal nu bare have alopurinol tabletter dagligt for at holde leishmaniaen under kontrol, men er ellers færdigbehandlet. Og så har han uden tvivl den bedste tid i sit liv – han bor ved et hus, inde på internatets område, hvor et par som arbejder på internatet er bosat. Så han lever sammen med en lille flok ældre hunde, i et fint indrettet område foran deres bolig, hvilket må være så tæt på at have et eget hjem, som Bonaparte nogensinde har kendt til ❤ bonaparte

Posted on oktober 24, 2016, in Hjælp, Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: