Sandrine – kylet ind over hegnet

Sandrine er en lille mellemhund, hun er høj (ca.40 cm i skulderhøjde) slank og langbenet, vejer ca.10 kg. Naturligvis er hun vaccineret, steriliseret og behandlet mod orm. Fødselsdagen ligger engang i 2013.

Sandrine ankom til Milus internat en nat i oktober sidste år (2015). En person kastede to hunhunde og 4 små hvalpe ind over hegnet og skyldte sig væk. Hegnet er højt, og hundene kunne være døde af faldet, eller været blevet dræbt af de hunde, de landede inde hos. Det var rent held at de ikke kom noget til fysisk.

Hvalpene kom sig hurtigt over chokket, men de to hunhunde, Sandrine og Selma, var fuldstændig ødelagte. Den lille hundefamilie fik en mindre kennel for sig selv, men hunhundene blev inde i huset i en hel uge før de turde komme ud i deres hundegård. Vi vurderer, at Sandrine er mor til hvalpene.

sandrine_6125

De første par dage udenfor hundehuset gøede Sandrine af alt og alle, der bevægede sig ind i deres kennel – hun gøede, og løb væk og gemte sig.

Men endnu en uges tid derefter, havde hun indset, at ingen vil skade hende, hun er i sikkerhed og bliver godt behandlet. Derfra har Sandrine på ingen tid gennemgået en helt utrolig udvikling.

sandrine_9084Nogen gange tror man ikke det er muligt at nå så langt, men hunde kan virkelig noget med at leve i nu’et.

I dag er Sandrine en sparkly lille væsen, der drøner fri rundt i det store fællesområde midt i internatet, charmerer alle hun møder, leger med andre hunde, hilser på mennesker hun møder på sin vej og tigger sig til at komme op og sidde på skødet.

Hun er slet ikke til at stå for!

Det bedste Sandrine ved, er at ta en svømmetur i bassinet i fællesområdet og lige køle af – en ægte vandhund!

I kontakten med mennesker er hun opmærksom, knytter sig til dem hun lærer at kende, og vil rigtig gerne ud og gå tur. Hun går artigt i snor og synes godbidder er lækker luksus. En kvik lille hund som er helt klar til sige farvel til internatet og goddag til sin helt egen familie!

Posted on oktober 19, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: