Baltasar – opdatering

baltasar-24-09-16-a

Kære venner og støtter,
Det er med stor sorg at vi må meddele, at vores kære Baltasar ikke længere er hos os. Som I ved, var hans operation planlagt til i dag tirsdag. Vi havde håb og tro på, at Baltasar ville komme til at gå igen og få sin livskvalitet tilbage. Lørdag morgen besøgte vi en glad hund, der spiste paté og hilste på sine venner. Senere på dagen faldt hans humør drastisk, og søndag blev hans tilstand endnu dårligere.
Mandag morgen bad dyrlægen, Dr. Angela fra Arrábida dyrehospital, om lov til at bringe Baltasar til Veterinærhøjskolen I Lissabon, for at få en vurdering af deres neurokirug. Situationen var forværret.
Lægerne der var samlet til konsultationen kom til den samme konklusion; Baltasar havde mistet al følelse i bagparten af kroppen. Der var ikke mere at gøre. En operation gav ingen mening. Den svære og smertefulde beslutning måtte være, at tage afsked med Baltasar.
Vi tror på, at der oppe over skyerne er et ”Milus Hjørne” mere, hvor alle vores 4 benede venner, som allerede har forladt os, venter på os.
Vi takker inderligt for alle donationer til Baltasar, som har dækket samtlige udgifter til hans hospitalsophold og behandling. Tak fordi I kæmpede ved vores side. Tak for alle støttende beskeder og delinger på facebook, af Baltasars situation.
Vi har tabt en kamp, vi har mistet vores Baltasar bamse. Men vi har 700 hunde som har brug for os. For dem, tørrer vi vores tårer og fortsætter vores mission, som altid vil være: at forsøge at redde liv.
Tak alle sammen ❤
Teamet fra Cantinho da Milu

Posted on oktober 4, 2016, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: