Tak <3 Lillian og David/Engledyr for hjælpen til Baltasar

baltasar-24-09-16-a

❤ Tusind TAK ❤ Lillian Christiansen fra Orø

for den gavmilde donation til hundene på Milus internat

Beløbet går direkte til akut behandling af søde Baltasar ❤ I torsdags kunne Baltasar pludselig ikke rejse sig op, bagbenene slæbte efter ham. Milu hastede ham til en dyrlægeklinik i Arrábida, hvor Baltasar blev undersøgt. Det er endnu ikke klarlagt, hvad der er galt, og han er fortsat indlagt. Han skal have foretaget en CT scanning og yderligere undersøgelser. Lillians donation er en kæmpe hjælp til at forhåbentlig få klarlagt hvad Baltasar fejler.

Opdatering 30/9 Baltasar har fået foretaget CT scanningen og desværre var det dårligt nyt. Han har en tumor imellem to ryghvirvler, hvilket forsager lammelsen af hans bagben. Dyrlægen vil gerne forsøge at operere, men det er kompliceret og vi ved ikke, hvordan resultatet bliver. Men vi vil forsøge. Operationen er planlagt til på tirsdag, d.4/10.

Baltasar er en stærk og energisk hund, han ønsker at leve. Vi ved, at det er meget, at investere i én hund, når der er 700 hunde på internatet. Men vi mener at alle liv betyder noget – de gamle, syge, handicappede – alle fortjener at leve og vi vil kæmpe for dem. I nogen situationer, når et dyr er i smerte og har givet op, er det den rigtige og mest værdige beslutning at tage afsked. Vi er endnu ikke der med Baltasar, han fortjener en chance. Indtil på tirsdag tror vi fuldt og fast på det bedste; at vores Baltasar vil komme på poterne igen. 

Vi vil gerne takke for al støtte og gode tanker til Baltasar ❤ Tak David og Engledyr for donationer til Baltasars operation ❤ Uden donationer ville vi ikke kunne gøre noget for Baltasar.

Hver dag besøger frivillige fra DOP Baltasar på klinikken – og bliver modtaget med logrende hale og stor glæde!

Følg O Cantinho da Milu på Facebook, der er netop blevet lagt et videoklip op, af Baltasar ❤

baltasar-24-09-16

Baltasar er en 7 år gammel hitte-pittbull. Det er en race ingen ønsker (og de få henvendelser vi har fået på ham, har ikke været hjem, vi har været trygge ved at formidle ham til) Baltasar en dejlig, charmerende hund, med et vist temperament til tider og en larger than life personlighed! Internatet er hans hjem, han har boet der i flere år og vi giver ham det bedste liv vi kan. Vi vil så gerne få Baltasar på poterne igen så han kan komme ud og løbe og lege!

Sådan kan du hjælpe

Posted on september 25, 2016, in Hjælp, Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: