Lille Erik – nuttet spirrevip på lange ben

Erik kom til verden i december 2010 og han er en lille langbenet spirrevip (ca.38 cm. i skulderhøjde og vejer blot 6 kg). Han er blevet vaccineret og behandlet mod orm, men er endnu ikke kastreret – dette foretages inden adoption.

Den tidligere ejer flyttede til et andet land for at arbejde og efterlod Erik hos sin far. Faren er gammel og siger at han ikke har energi til at tage sig af hunden – så han indleverede Erik på Milus internat.

Det er en stor omvæltning af flytte fra et hjem til et stort kaotisk internat, og lille Erik er noget forvirret og overvældet. Han har været vant til at bo i et roligt hjem og sove i sofaen – ikke leve i en hundegård, sove i et hundehus om natten og været omgivet af en masse store hunde.

Erik er en voksen hund og udviser forholdsvis rolig adfærd trods alt, men vi er ikke i tvivl om, at han ville trives uendeligt meget bedre i et dejligt roligt hjem, hvor han kan komme ud på nogen gode ture og blive nusset om. En hund som Erik vil knytte sig meget til sine mennesker og han har virkelig brug for en ny chance hos sin helt egen for evigt familie.

En noget rystet video af lille Erik:

Posted on september 25, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: