Orlina – sød pjuskehvalp fundet på gaden med sin søster

Orlinapigen kom til verden i januar 2016 og er af ukendt ophav, med store brune øjne, fin sort-brun “naturfarvet” (brindle) pels og et par hvide tæer! Hun er en lille mellemhund (ca.40 cm. høj og vejer 12 kg) Vaccinationer, sterilisation og ormekur er på plads, og hun er helt klar til et nyt hjem!

Nøøøøj en bedårende lille pjusket skønhed! Orlina har boet i “teenager hundegården” på internatet sammen med en stor flok unghunde, er god til hundesprog og vant til at omgås en masse hunde… nu er hun rykket over i luksus omgivelserne i “fluffy house”, hundegården for små pudler og pjuskehunde, og hun venter bare på at nogen falder for lige netop hende ❤

I dec. 2016 blev Orlinas søster Olivia adopteret, så nu håber vi snart det bliver Orlinas tur! Hun er blevet tryg på internatet og er klar til at møde den store verden udenfor nu.

Hun vil skulle lære alle grundlæggende kompetencer (som vi ønsker vores familiehunde skal kunne) fra bunden af, og har et ret godt afsæt idet hun er tryg og glad for mennesker. Man vil skulle lægge vægt på hensynsfuld miljøtræning og selvfølgelig positivt samarbejde – som man også kan se i videoen herunder bliver hun stresset i ukendte omgivelser, men bliver beroliget lidt af at være sammen med nogen, hun kender og stoler på. I trygge omgivelser er Orlina en sød, sjov og bubbly lille hund, med energi og nysgerrighed, og hun vil være en lille solstråle i familien!

Dengang Orlina og hendes søster Olivia var små og nyankomne på internatet

Baggrunden : To små hvalpe, Orlina og Olivia, blev fundet på gaden i april 2016 og reddet hen til internatet… Frøken Orlina var lidt fortabt allerførst i helt nye omgivelser, hun nulrede rundt i græsset og lagde sig på ryggen og var temmelig stresset. Men efter at hun lærte omgivelserne at kende, fik hun meget mere gå på mod og spurter hen til mennesker, leger med de andre unghunde og elsker at løbe stærkt.

 

Posted on august 21, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: