Sissi – lille hund i en tragisk situation

Sissi 2Det her var en trist sag hvor vi endnu engang havde hårdt brug for hjælp.

Det handlede om Sissi. Hun levede i og omkring et lager, hvor hendes tilstedeværelse blev “tolereret” og hun fik mad jævnligt af personalet. Ikke noget lykkeligt liv, men bedre end så mange andre gadehundes. Men så blev Sissi kørt ned af en bil.

Ingen tog sig af det, og der gik flere dage hvor Sissi led med store smerter, før en person endelig fik medlidenhed med hende og bragte Sissi til Milus internat – hvorfra hun blev hastet til dyrlægen.

Sissi havde en brækket hofte og indre blødninger, og der hvor bilen havde ramt hende, var skaden begyndt at rådne, fordi der var gået så lang tid. Hendes behandling tog uger og hun svævede mange gange mellem liv og død.

Sissi 1Først måtte det døde væv fjernes og skaden renses op, så det kunne hele op. Dernæst kunne Sissi gennemgå næste operation, for at redde hoften. Dyrlægen var nu overbevist om, at Sissi ville komme til at gå igen og ville kunne få et normalt hundeliv. På daværende tidspunkt opholdt hun sig stadig hos dyrlægen og skulle fortsat hele og igennem et genoptræningsprogram (fysioterapi)

Milu stod i første omgang med en regning på 580 euro for akut behandling af Sissi, og så kom der 300 euro i tillæg for det resterende forløb.

Vi modtog via facebook mange donationer til lille Sissi og fik dækket den først regning ind, men havde brug for yderligere hjælp til Sissis fortsatte behandling ,for at få Sissi op på alle 4 poter igen.

En særlig tak til David og Marianne for jeres donationer til Sissi ❤

27/8 2016 : opdatering om Sissi her 

4/10 2016 : NY opdatering på Sissi her

❤ Og endelig! Sissi endte med at få et dejligt hjem hos en ansat på den dyrlægeklinik, der tog imod hende, og kæmpede for at redde hendes liv.

Her er fotos af Sissi derhjemme i marts 2017 ❤

 

Posted on august 16, 2016, in Hjælp. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: