Weesie – fra turboglad hvalp til… får jeg nogensinde et hjem?

Weesie kom til verden i maj 2015. Hun er en charmerende, aflang pjuskehund af mellemstørrelse (40 cm/14 kg) og er steriliseret, vaccineret og har fået ormekur.

En dame havde en hund… Så flyttede hun ud af sin lejlighed – og efterlod Weesie på altanen! En nabo gav i ugevis Weesie mad igennem tremmerne imellem altanerne, indtil hun endelig tilkaldte politiet, som fjernede Weesie og bragte hende til Milus internat.

Vi er sikre på, at politiet kan identificere ex-ejerne, men tvivler på, hvor meget de gider at gøre ved sagen. Selv hvis de finder frem til hende, så er straffen ikke ligefrem afskrækkende. Hun vil formentlig slippe med en mindre bøde (der er billigere end at efterlade sin hund i en pension…)

Søde Weesie var heldig at slippe ud i live og nu har hun brug for en ny start! Da hun flyttede ind på internatet var hun en glad, bubbly ung hund, fuld af energi, spræl og skøre påfund, vild med opmærksomhed fra mennesker og gøede en hel del for at få det! (Det er selvfølgelig noget, der er lettere at håndtere og træne i et hjem, men det kan tage tid og man skal være klar på, hun er en hund, der kan have let ved at gø – det fremgår vist også af videoerne 😉

Nu er Weesie blevet voksen, hun er stadig en glad og logrende lille pjuskehund, men ikke så gøende og også lidt mere tilbageholdende i kontakten, overfor mennesker hun endnu ikke kender. Hun er dog nysgerrig og opsøgende, og man kan hurtigt vinde hendes tillid. Videoen herunder er fra april 2017.  Vi ved, at Weesie stadig har miss Personality gemt i maven, men hun har brug for at komme i trygge, kærlige omgivelser, for at den side igen kommer mere frem igen.

Så, står I og savner en overdosis cuteness til at live jeres hjem op, så er det måske Weesie I skal tage et ekstra kig på. Hun vil være en super sød og herlig hund at have i familien.

Videoklip af Weesie :

 

Posted on juni 12, 2016, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: