Felix… Vi har ikke ord for dette

Felix blev fundet d.20. april 2016, fuldstændig maltrakteret og i choktilstand. Et levende væsen, der ligesom os føler frygt og smerte. En lille hund på 10 kg. havde bl.a. fået skåret sine ører af og en stor del af hans ryg/side var blevet flået, efter dyrlægens vurdering med en hobbykniv. Felix har været i ubeskrivelig smerte. Der er ingen tvivl om, at en eller flere personer har mishandlet ham grænseløst og forudsætligt har påført ham de voldsomme skader.

Billeder af Felix, fra han blev fundet, igennem operationerne og indtil nu, kan ses nederst på siden her. De er ikke for sarte sjæle.

Felix blev hastet til dyrlægen og har nu gennemgået flere rekonstruerende operationer. Han er ikke rask endnu men får dulmet sine smerter og er startet en lang vej imod bedring.

Det eneste lys i den her sag er Felix, som utrolig nok er en glad og tillidsfuld hund. Han ved han er i gode hænder nu.

Vi står fortsat med en fysisk ødelagt hund og en kæmpe dyrlægeregning, og har brug for hjælp.DOP dk mobilepay 61722678, skriv “Felix” på transaktionen, så går donationen direkte og ubeskåret til Felix’ behandling.

Opdatering 4. juli 2016 : Felix er blevet adopteret! Han har fået et meget omsorgsfuldt hjem hos en kvinde der var med til at pleje ham – og som simpelthen ikke kunne slippe Felix igen ❤  

 

Posted on juni 12, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: