Tak for jeres støtte!

Cantinho 7 anniversarioKære venner & støtter,

Vi er så rørte og stole af jeres overvældende støtte til Milus internat! I donerer, samler ting ind til hundene, sætter indsamlingsbøsser op, donerer jeres arbejdskraft og deler informationer. Alt dette kommer hundene til gode!

I den seneste tid har vi modtaget beløb i forskellig størrelse og har i dag kunnet overfore 500 euro (3750,-) til internatets “match” projekt. En (anonym) virksomhed i Portugal fordobler de donationer optil 1000 euro total, som internatet modtager fra folk, der ikke har mulighed for at deltage i internatets 7 års jubilæum.

Dertil kommer en række donationer målrettet bestemte hunde (Abra, Hugo, Shreck og Luna), og selvfølgelig hjælpen fra vores faste sponsorer – I gør hver eneste måned en kæmpe positiv forskel for både de enkelte sponsorhunde, for internatets drift og i akutte sager.

TUSIND TAK

Engledyr – David

Camilla J

Camilla C

Helle C

Trine D

Nadia K

Anna L

Anna Carina

Henriette K

Thomas A

Lena H

Lene E

Marianne B

Sisse V

Rebekka

Signe

Situationen nede på Milus internat er desperat lige nu, I har sikkert set nogen af de forfærdelige mishandlingssager og meget syge hunde der er kommet ind på internatet. Det er hunde der aldrig vil blive adopteret, og som medfører store udgifter for internatet – resten af hundenes liv. Samtidig er der væltet hvalpe ind i hidtil usete mængder. Vi har større håb for, at de finder nye hjem, men for hver hvalp der får en familie, bliver der en voksen hund hængende. Der er færre familier, som ønsker at adoptere, end hunde der mangler hjem…

Posted on juni 11, 2016, in Hjælp. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: