Hugo – en hjerteknusende skæbne

Hugo

Her ser I Hugo. Han kom til os i DOP Portugal sidste år, fra Spanien.

En person bad Milu om hjælp i en “håbløs” sag – en hund ingen ønskede.

Hugo ankomst til CdMHugo var blevet udnyttet som “lokkemad”, som indledende offer, i hundekampe. Hundekampe er ulovlige mange steder, men eksisterer overalt i verden.

Da Hugo var “opbrugt”, blev han efterladt – slemt tilredt, med voldsomme bidsår i især ansigtet, dybe sår som ikke ville hele op.

Kort tid efter testede Hugo positiv til leishmania, hvilket forklarer hvorfor sårene havde så svært ved at hele. Hugos krop var afkræftet og hans immunforsvar svækket.

Da Hugo ankom til Milus internat, blev hans leishmania behandling gennemført, hans sår begyndte at hele og han fik jævnligt medicinske bade for at pleje hans hud.

Men – på internatet lever hundene på sand underlag, og det hjælper ikke på helingsprocessen.

Til sidst blev Hugo placeret i et sterilt miljø på en dyrlægeklinik og det gjorde hele forskellen. Men ophold på en klinik koster, og Hugo var nødt til, at komme tilbage til internatet.

Hugo1

Sårene lukkede sig efterhånden, men Hugos hud er meget skrøbelig og han har brug for beskyttelse imod støv og snavs. Hugo burde være i et hjem, ikke på et internat. I en periode boede han nærmest på internatets baderum… Hvilket ikke var nogen langsigtet løsning. Vi søgte efter et hjem, eller en plejefamilie, i det mindste i den tid, det ville tage for Hugos hud, at blive stærkere, så der kunne dannes arvæv og hans pels (så meget det er muligt) kunne vokse ud igen.

Hugo2

Hugo er en dejlig hund, han er social sammen med andre hunde, hans barske fortid til trods, han elsker mennesker og er helt vild med at lege. Bolde er det mest fantastiske i hele verden! Hugo går pænt i snor.

… og i august 2016 kom miraklet! Mod alle odds har lille Hugo fået et kærligt hjem! En helt speciel familie med masser af hjerterum for en lille mishandlet hund. Vi er dybt taknemmelige for, at der findes mennesker som dem. Her er Hugo hjemme i haven hos sin familie i England.

Støt Dogs of Portugals arbejde med at hjælpe hunde som Hugo ❤

Se hvordan : https://dopdk.wordpress.com/stot-os/

Hugo3

 

Posted on juni 8, 2016, in Hjælp. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Helle Carlsen - DAHL

  Hov – jeg har indsamlet 985 kr og de skal Milu nu, hvor der er det firma, der dobler donationerne. Skyndte mig ned i går og fik dem talt i banken. Er der et SWIFT eller Mobilepay nr., jeg kan overføre til?

  Venlig hilsen

  Helle Carlsen Advokat / Partner

  Mobil: +45 26 31 75 05 Direkte: +45 88 91 89 05 E-mail: hca@dahllaw.dk

  Den 8. jun. 2016 kl. 21.44 skrev dopdk <comment-reply@wordpress.com>:

  Dogs of Portugal – danmark posted: ” Her ser I Hugo. Han kom til os i DOP Portugal sidste år, fra Spanien. En person bad Milu om hjælp i en “håbløs” sag – en hund ingen ønskede. Hugo var blevet udnyttet som “lokkemad”, som indledende offer, i hundekampe. Hundekampe er ulovlige man”

 2. Hej Helle – tusind tak!!! ❤ DOP dk mobilepay 61722678, så sender vi det starks videre til internatet ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: