Kiko – intelligent, charmerende og med de vildeste stritører!

Smukke Kiko blev født d. 1. december 2011 og er en dejlig schæfermix af mellemstørrelse (50cm høj og burde veje 20 kg, men han har taget lidt på pga. den manglende motion) og så har han de absolut vildeste vidunderlige kæmpestritører! (han mangler spidsen af det ene øre) Han er vaccineret, kastreret og behandlet mod orm.

Kiko blev for længe siden indleveret på internatet af sin tidligere ejer. Her bor han i en halvstor hundegård sammen med en blandet gruppe, både hun- og hanhunde, uden de mindste bjæf.

Han er en helt igennem gentlemanhund; går sååå fint i snor, tager godbidder meget fint og forsigtigt ud af hånden, er mild og høflig, hvis man kan kalde en hund det. Meget afbalanceret og blid af sind. Det vil være herligt at træne med Kiko!

Selv i stressede internatomgivelser står det tydeligt frem, at han er en meget intelligent og kvik hund, der lærer lynhurtigt, hvis han er tryg ved sin tobenede træningspartner. Han kommer når man kalder og kender “sit”, følger en opmærksomt og har meget mere potentiale, end han har mulighed for at udvikle på internatet. Vi ønsker et bedre liv for Kiko! I kontakten med mennesker er Kiko meget sød og kærlig, han vil gerne nusses & aes, have godbidder og opmærksomhed, på en venlig og harmonisk facon. Ude på tur er halen helt i top, han er super glad, bouncy og nysgerrig, undersøger sine omgivelser men er samtidig lydhør og tager øjenkontakt.

kiko0450

Vi vil meget gerne finde et dejligt, kærligt hjem til Kiko, og vi kan se ham passe ind i flere typer hjem, hvor der er tid og omsorg til at give ham et rigtig godt hundeliv.

Ingen tvivl om, at han vil være en fuldstændig formidabel hund at have i familien!

Posted on juni 7, 2016, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: