Abra – hundemor med 9 nyfødte hvalpe reddet

Abra_2551

Abra er nu til adoption!

Trine fra Helsingør er sponsor for Abra

Abra er en sød og mild hund, der af uvisse grunde endte op i Setubals kommunale kennel (formentlig indfanget på gaden)

Stedet er fuldstændig hjerteskærende, hundene lider og de bliver aflivet på stribe. I de her omgivelser fødte Abra sine 9 små hvalpe.

Imens var der ankommet et kuld små nyfødte hvalpe på Milus internat (de var blevet fundet i en papkasse ude i skoven) Milu søgte efter en ammetæve til dem og ringede til kennelen i Setubal – og fik at vide, at Abra havde 3-4 hvalpe og de bare kunne hente hende.

Det gjorde de, men der fulgte 9 hvalpe med. Og Abra var totalt afkræftet, underernæret, hun lignede et skelet og kunne under ingen omstændigheder amme flere små hvalpe, hun havde knapt nok mælk til sine egne små. (hvalpene fra skoven kom ud i plejefamilier) Men med kærlig pleje på Cantinho da Milu – og ikke mindst specialfoder doneret af Abras sponsor – kom hun til kræfter.

Her ses Abra da hun ankom til Milus internat og efter 2 måneders ophold i omsorgsfulde omgivelser!

Abra er blevet en glad og tillidsfuld hund, hun er den mildeste hund i verden og er sød, stilfærdig og venlig i kontakten med alle mennesker og andre hunde.

Abra_2561Hun er ung, vurderet til at være født i starten af 2015, vejer 16 kg. og er 50 cm. høj. Nu er Abra klar til adoption (hun er steriliseret, dyrlægetjekket, vaccineret og behandlet mod orm) og vi håber på at finde et fuldstændig fantastisk hjem til hende. Hun vil trives i rolige omgivelser, gerne i selskab med en anden hund. Abra er generelt stilfærdig af sig men har energi og nysgerrighed  ude på tur. Man vil skulle arbejde med at opbygge hendes tillid og tryghed i nye omgivelser.

Vi er meget taknemmelige for, at have en sponsor til Abra, da hun jo skal have foder, vaccinationer og alt det andet, der følger med, at drage omsorg for en hund.

Tusind tak Trine!

Desværre er det tit små hvalpe der får nye hjem mens morhundene bliver på internatet… Vi håber Abra får en ny chance for et endnu bedre liv. Abras navn betyder “Mor til mange” på hebraisk og hun blev navngivet da hun ankom til Milus internat. Vi har lært Abra at kende på internatet og har fulgt hendes udvikling, og håber at vi en dag kan fortælle en endnu lykkeligere fortsættelse på Abras historie – at hun får et kærligt hjem.

Abra på tur med Signe fra DOP dk, okt. 2016 :

Flere videoer af Abra :

Posted on juni 4, 2016, in Hjælp, Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: