Hvalpene – opdatering og TAK <3

morhunde med hvalpe maj 2016 (2)

Vi vil starte med at takke jer der har doneret til de mange små hvalpe og deres mødre/plejemødre. Jeres hjælp er fuldstændig uvurderlig ❤ Tusind tak Henriette, Rebekka, Marianne, Alexandra og Lena! Vi kan nu sende kr.850 til hvalpene, hvilket gør en stor forskel!

Hundemor fra Setubal kommunale kennel har fået navnet Abra (hebraisk for “Mor til mange”). Abra og hendes hvalpe har det fint. Hun er noget afkræftet og hendes hvalpe fik derfor supplerende modermælkserstatning på flaske et par dage. Abra selv får selv hvalpefoder for at få ekstra vitamin-, mineral- og energi tilskud.

Lotus har det ok, hun har testet positiv til 2 typer flåtfeber (ikke overraskende med den mængde flåter hun havde ved ankomsten) så hun er på antibiotika. Hendes 3 egne hvalpe er hos dyrlægen nogen dage, fordi de havde haft så mange flåter, at de var anæmiske, og havde behov for behandling. De er i bedring!

De moderløse hvalpe – 2 er døde, det er desværre en svær kamp, de har fået en meget skidt start på livet. Lotus er træt og gider ikke amme flere hvalpe, så nu er de små blevet fordelt ud på 3 plejefamilier. I de to familier vil de få mælk med flaske og i det tredje er der en morhund med hvalpe – og mælk.

I mellemtiden ankom der en lille hvalp mere som var blevet smidt ud som affald (i en pose!) men heldigvis blev opdaget af et venligt menneske, der bragte hvalpen til Milu. Så den hører nu også til de “forældreløse”

Posted on juni 1, 2016, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: