21 hvalpe ankommet på 2 døgn! Vi har brug for hjælp!!

Det har været nogen hektiske dage på Milus internat. To hunhunde og 21 hvalpe er ankommet i løbet af 2 dage. Vi har brug for mad til mødrene, og snart vil der være behov for vaccinationer og ormekure til alle hvalpene.

Se videoer af hundene nederst.

For et par dage siden gik en mand tur i skoven og fandt en papkasse med 9 bittesmå, nyfødte hvalpe. De havde stadig lukkede øjne og navlestrenge – og var åbenlyst blevet født i et hjem og efterladt i skoven til at dø. Hvalpene tilbragte en dag hos dyrlægen, hvor dedikerede assistenter gav dem mad med flaske.

morhund med 9Imens søgte Milu efter en hundemor som har mælk nok til flere hvalpe.

I en af de kommunale kenneler havde de en hunhund, som havde fået hvalpe natten før (ja – de lader hundene føde i de hæslige omgivelser, vel vidende at hele hundefamilien bliver aflivet få uger senere)

Milu fik at vide, at morhunden havde 3 eller 4 hvalpe, så hun ville formentlig godt kunne die flere hvalpe. En frivillig hentede hunden – og hendes 9 hvalpe, viste det sig!

Morhunden er udmagret og kan selvfølgelig ikke give mælk til flere hvalpe – vi håber hun har mælk nok til sine egne. Men det er samtidig hendes redning, at hun blev hentet til Milus internat.

Eftersøgningen fortsatte… På facebook ville en mand give en hund (galgo) med 2 måneder gamle hvalpe væk, fordi han skal flytte og ikke længere gad at have hende. Hun havde stadig mælk, og en af vores faste voluntører kørte langt (100 km) for at hente hende.

Stedet var rædselsfuldt, hunden forsømt og der var flere hunde, 7 hvalpe i alt, men manden ville kun videregive morhunden og 3 af hvalpene. De ankom til internatet og Lotus, som morhunden hedder nu, tog de 9 små hvalpe fra skoven til sig. Hendes egne hvalpe spiser tørfoder.

Lotus var fyldt med flåter (selvom hun jo kom fra et hjem) og Milu og Silvia fjernede dem alle. Lotus stod bare tålmodigt og ventede, hun virkede lettet og taknemmelig for hjælpen.

Vi mangler akut : Kvalitetsfoder til morhundene. Hvalpefoder til de ældste hvalpe. Når de 18 små bliver gamle nok; vaccinationsprogram, og ormekure til samtlige hunde. Samtlige vaccinationer løber op i 19 euro pr. hvalp plus ormekure også til mødrene, så ender regnestykket på 437 euro. Foderet koster 30 euro pr. pose, så runder vi hurtigt 500 euro (Dkr.3750) For et internat som Milus er det en kæmpe udgift. HJÆLP! Kan du hjælpe med en donation til hundefamilierne, så er vi dybt taknemmelige! Mærk overførslen HVALPE ❤

Mobilepay 61722678

Reg.. 0400, konto nr. 4020223958

Lotus :

og Lotus med sine egne hvalpe :

 

 

Posted on maj 29, 2016, in Hjælp. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Helle Carlsen - DAHL

  Hejsa

  Jeg har en fyldt indsamlingsdåse, som jeg løber i banken med i morgen, og overfører beløbet, så er der da en start! Håber, at der er lige så meget som sidst!

  Venlig hilsen

  Helle Carlsen Advokat / Partner

  Mobil: +45 26 31 75 05 Direkte: +45 88 91 89 05 E-mail: hca@dahllaw.dk

  Den 29. maj 2016 kl. 20.34 skrev dopdk <comment-reply@wordpress.com>:

  Dogs of Portugal – danmark posted: ” Det har været nogen hektiske dage på Milus internat. To hunhunde og 21 hvalpe er ankommet i løbet af 2 dage. Vi har brug for mad til mødrene, og snart vil der være behov for vaccinationer og ormekure til alle hvalpene. Se videoer af hundene nederst”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: