Lola – den sødeste sorte senior

 

Lola. Åh altså de skønne ører! Lola er en bedårende en mindre mellemhund (45cm høj og burde veje ca.12 kg, men hun har taget på og trænger til at smide nogen kg) og, som den fine hvide snude og mave nok har afsløret, så er hun en seniorhund – vurderet af dyrlægen til at være født i 2009

Søde Lola er den største og ældste af de 16 små hunde, der blev reddet af Milu fra fuldstændig forfærdelige forhold 16 hunde reddet fra misrøgt

Da hun også er sort er vi bange for, at hun kommer til at tilbringe resten af sit liv på internatet. (sorte hunde er bare mindst populære, uanset hvor fantastiske personligheder de er)

lolaMed den rædselsfulde baggrund Lola har haft, håber vi inderligt at hun har en lysere fremtid foran sig, og for første gang i sit liv kan få en familie, der passer godt på hende.

Trods de vilkår, hun har levet under, så er hun en glad og venlig hund, der er nysgerrig og meget interesseret i andre hunde. Hun har formentlig været omgivet af andre hunde konstant hele sit liv, og er helt tryg i deres selskab.

Video fra da Lola og de andre hunde lige var blevet reddet hen til Milus internat :

Lola følger opmærksomt følger med i, hvad der foregår i fællesområdet udenfor den hundegård, hun nu bor i, og hvordan hun logrer og hilser på andre hunde igennem hegnet. Mennesker hilser hun også umiddelbart glad på, men ved for meget opmærksomhed på hende alene kan hun trække sig lidt – hun skal vænne sig til det. Ude på tur er hun nysgerrig og snuser omkring, men følger fint når man snakker med hende.

Lola har haft rigtig godt af at bo på internatet, for hun er blevet meget mere tillidsfuld overfor mennesker og tryg i kontakten. Hun er en sød gammel dame der fortjener at kunne nyde sit otium i et kærligt hjem.

Selvfølgelig er det en kæmpe omvæltning for en gammel hund at skifte miljø, og Lola har brug for mennesker, der har tid & tålmodighed til, at guide hende i en ny verden – hun vil absolut knytte sig tæt til sin nye familie, når hun har konstateret at de er gode ved hende. Vi er sikre på, at hun vil blomstre op og være en vidunderlig lille vovse at dele hjem med!

Vi søger et hundeerfarent hjem, med tid og hjerte, og meget rolige og forudsigelige omgivelser og rutiner i hverdagen (en familie med børn vil være for overvældende for hende) og så er det en forudsætning, at der er en anden sød hund i huset!

Findes Lolas nye familie derude?

Lola kattetest

 

Ældre fotos af Lola

 

Posted on september 5, 2015, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: