Steve the Wonderdog RIP

Wonder miracledog

Steve døde d. 14. september som følge af nyresvigt. RIP

Steve blev opdaget af en person som kørte på vejen langs togskinnerne ved Pinhal Novo.

Hun fik øje på en lille hund der lå tæt ved skinnerne – den så ikke ud til at være død, men var åbenlyst i stor fare. Først måtte hun gå et langt stykke langs hegnet ved banen og tilbage på den anden side, for at nå frem til hunden, og spurgte sig selv, hvordan han nogensinde var endt der?

Da hun kom nærmere så hun, at det var en lille, gammel og blind hund, der lå hjælpeløs på stenene midt i den bagende sol. Og at eneste mulige forklaring, hans tilstand taget i betragtning, var, at han var blevet kastet ind over hegnet for at lande på togskinnerne.

wonderwonder1

Hunden var i live, men udmattet og dehydreret efter at have ligget forsvarsløs midt i solen i mange mange timer.

Kvinden tog hunden med sig hjem, gav ham mad og drikke og lod ham komme til hægterne i nogen dage, men var så nødt til at indlevere ham på Milus internat, da hun har mange hunde allerede.

Vi er dybt taknemmelige for hendes omsorg og der er ingen tvivl om, at den lille hund havde lidt en pinefuld død hvis ikke hun havde bemærket ham – og tog sagen i egen hånd. Samtidig er en gammel, blind hund en stor bekymring for internatet og vanskelig at hjælpe.

wonder 2Nu tilbringer lille Steve – opkaldt efter Stevie Wonder – tiden i en hundegård på internatet, hvor han mest sover, lunter lidt rundt, og så sover igen. Hans helbredstilstand er ok, men han er en gammel hund der har haft et hårdt liv.

Vi er klar over, at internatet ikke er de bedste omgivelser for ham, men det er det vi kan give og vi vil gerne gøre resten af hans liv så komfortabelt som overhovedet muligt for lille Steve.

Tusind tak til Trine og David, der har hjulpet med at betale Steves dyrlægeudgifter og har købt blomstermedicin til ham. Det har hjulpet os til at kunne give ham den bedst mulige tilværelse på Milus internat ❤

Posted on august 30, 2015, in Hjælp and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: