Jessica – sød og mild lille pjuskehund

Jessica

Fine Jessica blev født i 2010 og hun er en lille pølsehund, med en skulderhøjde på 35 cm. og vejer 10 kg. Alle vores DOP hunde der er til adoption er steriliserede, vaccinerede og behandlet mod orm, og Jessica er ikke nogen undtagelse.

Jessica 1Jessica blev fundet på gaden på gaden og reddet hen til Milus internat, hvorfra vi håber på, at finde et kærligt for evigt hjem til hende.

Om lille Jessica kan vi fortælle, at hun er en mild og lidt forsigtig, som er lidt betuttet over de larmende internat omgivelser. Både fotos og video er fra da Jessica var nyankommen på internatet, og vi glæder os til at vise nye fotos og video af hende.

Hun er glad for mennesker hun er blevet tryg ved, men er lidt tilbageholdende ved første møde med fremmede. Hun er meget blid og stilfærdig i kontakten med mennesker.

Med andre hunde udviser hun social adfærd, er glad, venlig og logrende.

Jessica 2Desværre har Jessica testet positiv til leishmania, men hun har gennemgået behandlingen og får nu blot en halv tablet alopurinol hver dag, som holder sygdommen under kontrol. Med medicinen kan hun sagtens leve et langt og godt liv uden symptomer, og alopurinol er et præparat der er billigt.

Vi har flere adopterede hunde med velbehandlet leishmania som lever gode liv hos deres familier i Danmark, og vi håber ikke, at sygdommen forhindrer lille Jessica i at få en ny start på livet her i Dk.

Det allerbedste Jessica ved, er at komme ud på tur! Hun snuser, undersøger nysgerrigt omgivelserne og logrer hele tiden. Hun går ret pænt i snor og vil være dejlig at have med ude på ture.

Vi vil gerne finde en familie, som har tid og tålmodighed til at introducere Jessica til helt nye omgivelser, og som til gengæld vil få en meget sød og hengiven lille pjuskehund.

Video af Jessica :

 

Posted on juli 17, 2015, in Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: