Ruca – længes efter et hjem…

Ruca f 1

Ruca pigen blev født i 2009 og hun er skøn en mellemstor blandingshund (25kg, 50cm) og det mildeste væsen. Vaccinationer og ormekur er up to date og hun er steriliseret.

Ruca f 5Ruca har en lidt anderledes historie end mange andre af internatets hunde. Inden Milu, som ejer internatet, havde etableret Cantinho da Milu internatet, boede hun i et andet område i Portugal. Hun havde nogen egne hunde derhjemme, og venner og bekendte efterlod af og til deres hunde hos Milu mens de skulle på ferie.

En dag fandt Milu to små hvalpe på gaden der ledte til hendes hjem. Hvalpene var knap 2 måneder gamle men socialiserede, så de må have haft et hjem inde de blev smidt på gaden. Milu tog hvalpene med hjem. Samme dag kom en mand for at få sin hund passet, og han faldt for den ene hvalp. Så da han kom tilbage for at hente sin hund, tog han hvalpen, Ruca, med sig. (den anden hvalp, en hanhund, fandt  Milu også et hjem til)

Ruca f 3Deres veje skiltes, Milu flyttede og startede sit internat op. 5 år senere (!!!) fandt manden frem til Milu for at aflevere Ruca tilbage. Han skulle flytte fra sit hus til en lejlighed og mente ikke han kunne have sin hund med sig, og i øvrigt syntes han at Ruca egentlig tilhørte Milu, da hun jo oprindelig havde fundet hvalpen. Helt ordret sagde han”men det er jo din hund så du er nødt til at tage imod hende”.       Helt ufatteligt…

Som om det ikke var nok, så var Ruca drægtig, og måtte steriliseres akut (det ses på billederne, hvor hun er ny-steriliseret) og hvalpene aborteredes. Hendes vaccinationer var ikke blevet vedligeholdt, så den udgift tilkom også Milu.

 

Ruca f 4Det var baggrunden – nu vil vi rigtig gerne finde et dejligt kærligt for evigt hjem til søde Ruca! Hun er en helt igennem rar og kærlig hund, som vil være en fornøjelse at åbne sit hjem og hjerte for.

Da Ruca først ankom til internatet, var hun lidt forsagt og betuttet, det var åbenlyst at hun meget hellere ville hjem igen… Hun har vænnet sig til omgivelserne, men trives ikke på internatet, det eneste hun ønsker sig er sine helt egne mennesker at knytte sig til.

Ruca er ekseptionelt godmodig og venlig i sin kontakt med mennesker, hun vil rigtig gerne putte sig helt ind til en og er den mildeste søde hund.

Ruca f 2Når man tager hende ud på tur, er hun så taknemmelig og lykken stråler ud af hende.

Vi håber inderligt, at hun kan få et hjem og komme ud på ture hver dag, få lov til at putte i sofaen og få det liv, hun fortjener.

Video af Ruca :

 

Posted on juni 29, 2015, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: