Scalibor halsbånd og ormekure på internatet

På internatet har der været ekstra travlt på det seneste – sidste weekend : ormekure til samtlige 620 hunde!! 18 dedikerede frivillige fuldførte missionen på 3 timer, sådan!

Tusind tak for donationerne til projektet! Vi tilstræber at give hundene ormekur 3 gange årligt, det er vigtigt for deres trivsel og sundhed, og især ift. at begrænse smittefare. Regningen til en gang ormekure til alle 620 hunde løber op i 7500 kr.

Her i ugen har de frivillige fra DOP har sat scalibor halsbånd på mange hunde. Halsbåndet beskytter i 4-6 måneder mod lopper, flåter og myg, og på den måde er hundene også beskyttet mod leishmania, som smitter via en parasit i sandmyg.

Fra årets start og indtil nu, har vi fået sponsoreret 120 scalibor halsbånd til internathundene! Alle halsbånd er mærket med hundens navn og den dato hunden fik det på. Hjertelig tak til alle jer, der månedligt støtter internatet og dermed hjælper hundene ❤

Har du lyst til og mulighed for, at donere til et halsbånd, eller være sponsor for en hund, så send os en besked. Et halsbånd koster 120 kr (DOP dk konto : reg. 0400, konto nr. 4020223958, swipp 61722678)

Herover er det Andre, Pastorinha, Black, Cosmo, Vanessa, Inga, Jumpy og Luana der får fine nye anti loppehalsbånd på. Tak ❤

Posted on maj 13, 2015, in Nyt, Projekter. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: