Nyt om sponsorhundene og ormekur til samtlige hunde på internatet

deworming jan 2 2015

I weekenden har der været travlt på internatet – samtlige hunde har fået ormekur (det gives 3 gange årligt) og med 600 hunde, hvoraf nogen er meget sky, kræver det lidt af en indsatsstyrke med ekseptionelle organiserings skills 🙂

Som I måske husker, blev en række hunde, herunder alle de hunde som sponsoreres af mennesker i Danmark, i sommers testet for (amerikansk) hjerteorm.

Et par canadiske dyrlægestuderende ville kortlægge hjerteormenes udbredelse i Portugal og i den forbindelse udførte de et projekt på internatet. De hunde, som dengang testede positive, blev behandlet.

Vi ønsker nu at teste hundene igen, for at sikre at behandlingen har fungeret.

Testen koster 20€ (150dkr.)

thankyous_FiduloVidere er der blevet indkøbt scalibor halsbånd til alle “danske” sponsorhunde – Benfica, Mimosa, Eva, Estrelinha, Fidulo, Negrita, Simao, Simbalao, Eddy, Sushi og Maria.

Jer, der støtter internatet og ikke en specifik hund, men donerer fast til internatet, er med til at hjælpe flere af de hunde, som akut har behov for behandling, og til pleje af seniorhundene, hvilket giver dem en langt bedre hverdag på internatet.

Scalibor halsbånd beskytter imod lopper, flåter og myg og er især vigtige ift. at forebygge at hundene kan smittes med immunforsvarssygdommen leishmania, som spredes via myg. Hvis du ønsker at hjælpe nogen af internatets hunde ved donere scalibor halsbånd, så send os en besked. Halsbåndet koster 120 kr. og virker i 4-6 måneder.

❤ Tusind tak til vores fantastiske sponsorer for jeres støtte til hundene ❤

Hvis I gerne vil følge livet på internatet tættere end her, så find os på facebook! (Grupperne Dogs of Portugal, Dogs of Portugal Scandinavia, og siden Dogs of Portugal – Danmark)

deworming jan 2015

 

 

Posted on januar 26, 2015, in Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: