Lord – den smukkeste dingoræv / PÅ STAND BY

Lord (4)Lord er en fantastisk smuk hund af mellem størrelse (16kg, 45cm) Han virker umiddelbart lidt større på fotos end han i virkeligheden er – se videoerne! http://youtu.be/SYwwDyT7z7Q

http://youtu.be/ewT1yTZecTo

Lord blev født i juni 2013 og er vaccineret og har fået ormeur, og vil inden adoption blive kastreret. Der er ingen pæn made at sige det på… Lord blev indleveret på internatet af sine ejere, der truede med at smide ham på gaden hvis ikke Milu tog ham ind på internatet (der i forvejen er overfyldt) Årsag : “hunden bider” Det viser sig, at Lord legebider! Som så mange andre unghunde, så kan Lord finde på at legebide løst i hænder og tøj af og til, det er naturlig hundeadfærd og måden, hvorpå hvalpe og unghunde finder ud af, hvilke kræfter de har i munden, og hvordan den skal omgås mennesker og andre hunde. Lord (2)Bortset fra at være ung, fuld af spilopper og have brug for lidt træning, så er lord alletiders søde og dejlige hund!

Ude på tur viser han sig som en meget lydhør og opmærksom hund, han reagerer straks når man kalder på ham (også på Smukke), han følger interesseret med, kigger en i øjnene. Han vil være dejlig at træne med, er top motiveret for at lære nyt, især når han opdager at man har godbidder i lommen.

Lord er adræt og bevæger sig let over og igennem forhindringer i landskabet, er nysgerrig og undersøger verden omkring ham, bruger sine sanser. I kontakten med mennesker er han meget kærlig, vil gerne nusses og aes på maven. Han kommer godt ud af det med andre hunde, på hans egen størrelse eller større, men små hunde bryder han sig ikke særlig meget om.

Lord har brug for en engageret familie, der vil bruge noget tid på at træne med ham, komme ud på gode ture og vise ham den store verden udenfor. Vi forventer, at han vil være noget usikker den første tid i helt nye omgivelser, men at han hurtigt vil knytte sig til dem, ham er tryg ved, vil falde til ret hurtigt og lære en hel masse nyt. Han vil være en virkelig skøn hund at have i familien. Lord (3) Lord (1)

Posted on januar 4, 2015, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: