Tak for i år fra Dogs of Portugal

Kære venner, støtter, adoptanter,

Endnu et år er gået, et år med frugtbart samarbejde mellem Dogs of Portugal og internatet Cantinho da Milu. I løbet af dette år har vi organiseret flere projekter for at forbedre livskvaliteten for hundene og kattene på internatet: vaccinations projekt, sterilisations projekt, forebyggelse mod leishmania, forebyggelse mod hjerteorm, socialisering af hunde. Disse projekter blev alle gennemført med en betydelig menneskelig indsats og økonomisk omkostning, antallet af internathundene taget i betragtning, og vi har kun været i stand til at gøre det på grund af jeres gavmilde støtte, som vi håber vil fortsætte.

IMG_2087Det har været et godt år for videreformidling af hunde, vi har formået at finde nye hjem til over 220 hunde og katte, men på den anden side har det nok været det værste år nogensinde med hensyn til forladte hunde. Internatet har nu nået 600 hunde. Desværre er Julen er ikke noget, vi ser særligt meget frem til, da det for os betyder mange forladte hunde efter jul og i begyndelsen af januar. Historisk set har januar altid været årets slemmeste måned, langt værre end feriemånederne.

Vi appellerer til jeres generøsitet for at give juledonationer til internatet, hvis situation på grund af det øgede antal forladte hunde er særlig vanskelig. Og som I ved, er der ingen offentlige tilskud til vores rådighed. Hundene på Cantinho da Milu kan støttes her :

https://dopdk.wordpress.com/stot-os/

Du kan også støtte os ved at købe en kalender for 2015, via DOP dk eller: http://shop.dogsofportugal.com/

Tak for din generøsitet.

Glædelig Jul til jer alle og Godt Nytår!

DOP Team

Posted on december 19, 2014, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: