Kaiser – bliver han nogensinde en af de heldige…?

Kaiser4414

Sisse fra København er sponsor for Kaiser

Kaiser blev født i 2009 og han er en hund af mellemstor størrelse (22kg, 50cm), neutraliseret og vaccinationer og ormekur er up to date.

Kaiser har boet meget længe på Milus internat (i 5 år til foråret), og han er en af de hunde, der altid bliver overset. Han er forsigtig af sig, holder sig i baggrunden, og så er han udseendemæssigt ikke nogen bedårende lille uldtot, men en ruhåret gentleman med skæg og buskede øjenbryn og et lidt bekymret blik i øjnene.

kaiser1

Oprindelig blev Kaiser fundet forladt på gaden. Vi kender ikke hans baggrundshistorie, men det er åbenlyst, at nogen har behandlet ham så skidt, at det har sat sine tydelige spor. Fremmede mennesker er skræmmende for Kaiser, han skynder sig væk og holder sig på afstand. De ansatte på internatet, som Kaiser ser hver dag, er han tryg ved, men vi vurderer, at det vil være for voldsom en omvæltning for Kaiser, at flytte til et nyt land og miljø (hvis han ved et mirakel en dag skulle få tilbudt en familie) Derfor værdsætter vi meget, at Sisse er sponsor for Kaiser, og dermed hjælper ham til at få et godt liv på internatet. Tak Sisse!

kaiser4409Det, der er helt særligt ved Kaiser er, at hvis man først får ham “indfanget”, så kan han slet ikke få nok at nus og kæl. Han putter sig fuldstændig ind til en, kigger op med store brune øjne og dutter med snuden på ens hænder – bliv ved med at nusse!

På internatet bor Kaiser i en større hundegård med en stor blandet flok (bade hun- og hanhunde, mange af dem yngre og lidt forsigtige af sig, og et par højenergi hunde) Han kan være lidt grumpy, men kommer fint ud af det med alle andre hunde og kan også løbe fri i det store fællesområde nogen gange.

I efteråret 2013 blev Kaiser overfaldet ret voldsomt af en anden hund og blev bidt i begge baglår, så han måtte køres til dyrlægen og blive syet. Kaiser er ikke en hund der skaber ballade, han prøver at komme væk, og den anden hund havde ikke en skramme. Denne oplevelse til trods, er Kaiser stadig sit milde selv.

Kaiser er, ved hjælp af sin sponsor, sikret scalibor halsbånd, ekstra vaccinationer (fx mod kennelhoste), en luxus godbid ind imellem, og mere opmærksomhed.

Ældre video af Kaiser :

Posted on november 16, 2014, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: